Synonymer till ifrågavarande

Synonymer till ifrågavarande

Ur Synonymordboken
Dela ordet ifrågavarande med dina vänner på:

Vad betyder ifrågavarande?

  1. den som det gäller, är fråga om

Hur används ordet ifrågavarande?

 1. Vi nåddes under tisdagseftermiddagen av glädjande uppgifter om att ifrågavarande hemsidor inte var blockerade.
 2. Det ifrågavarande föremålet uppvisades och fördes i härens tät när de inneslutna i ett våldsamt utfall slog sina fiender i grunden och kunde fortsätta mot Jerusalem.
 3. Således har Ferratum enligt Marknadsdomstolen endast rätt att ta ut avgifter för att täcka faktureringskostnaden avseende just den ifrågavarande kreditens.
 4. Warhol signerade på minst tre olika sätt och vi har fortfarande inte med hundra procents säkerhet fastslagit om de ifrågavarande signaturerna är falska.
 5. Ett brev från Anna Hansson och Maja Österlind från Jämjöslätt får representera de kritiska rösterna: Medlemmarna anse det meningslöst att ifylla ifrågavarande formulär då deras ekonomiska förhållanden icke tillåta dem att vid inköp av sina förnödenheter göra några vidare urval utan måste de alltid välja den vara som är billigast.
 6. Det visade sig ganska snabbt att lokalerna på det ifrågavarande kontoret varit mycket dåligt ventilerade och att merparten av de anställda var behäftad med det livsfarliga handikapp som tobaksrökningen innebär.
 7. Jag tycker mig förstå att detta är helt i överensstämmelse med pensionsvillkoren däruti att inflationen året före de ifrågavarande utbetalningsåren varit så låg.
 8. Det motsvarar exakt de inklusionskriterier som använts i de båda ifrågavarande kliniska studierna.
 9. Med det följer att patienten med rätta skall ha kännedom om den enskilde operatörens erfarenhet och resultat av ifrågavarande operation innan patienten undergår behandling.
 10. Det upptäcktes då att nedersta delen av högra lungloben hade snurrat ihop sig och han skickades till lungkliniken vid ifrågavarande sjukhus.
 11. Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
Mina sökningar
Nästkommande ord
Rensa mina sökord!