Synonymer till tillhandahålla

Synonymer till tillhandahålla

Ur Synonymordboken
Dela ordet tillhandahålla med dina vänner på:

Vad betyder tillhandahålla?

  1. ställa till förfogande, ha till salu

Hur används ordet tillhandahålla?

 1. Vi bokade in oss på en färja som kunde tillhandahålla både boende och fest.
 2. Vi skulle ha möjlighet att tillhandahålla den utbildning och de erfarenhetsgivande jobb till arbetslösa som krävs för att de ska kunna etablera sig varaktigt på arbetsmarknaden.
 3. De flesta av nämnda plattformar kommer sälja eller tillhandahålla spel digitalt.
 4. Tunigo hjälper användare att hitta musik genom att tillhandahålla spellistor via en app i Spotifys plattform.
 5. Sverigedemokraternas riksdagsledamot Kent Ekeroth stödjer Avpixlat genom att tillhandahålla ett bankkonto för den så att personerna bakom den ska kunna ta emot donationer och förbli anonyma.
 6. Valfrihet utifrån tillgång till olika vetenskapligt utprövade behandlingsformer är ledord i dagens sjukvård och både i våra nordiska grannländer och i övriga europeiska länder är det en självklarhet att inom ramen för den offentligt finansierade vården tillhandahålla olika former av utprövade psykoterapimetoder.
 7. Göran Hägglund och regeringen valde att gå landstingen till mötes och helt avstå från lagreglering när det gäller landstingens ansvar att tillhandahålla specialister i den öppna vården för alla medborgare i hela landet.
 8. Men Hyresgästföreningens brist på förståelse för att fastighetsbolag måste ha en långsiktigt god lönsamhet för att kunna tillhandahålla god fastighetsservice och bra underhåll är förödande.
 9. Men skillnaden är att statstjänstemännen har ett demokratiskt uppdrag och får våra skattepengar i lön för att tillhandahålla klar information.
 10. Det är en subvention som apoteken får för att tillhandahålla receptbelagt.
 11. Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
Mina sökningar
Rensa mina sökord!