<
Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Köp- & prenumerationsvillkor

Här presenteras de avtalsvillkor för prenumeration och betalning som Sinovum Media tillämpar och som godkänns av dig genom betalning av prenumeration (även kallat Premium-medlemskap).

Premiummedlemskap ger dig rätt att använda synonymer.se utan att annonser visas för dig. Därtill har du tillgång till fler och/eller andra funktioner än gästbesökare och andra (ej betalande) medlemmar har, såsom korsord, kvissar och tävlingar. Prenumerationen är en löpande tillsvidareprenumeration och betalas månatligen eller årligen, beroende på vad du valde när du tecknade prenumerationen. Prenumerationen betalas i förskott. Återbetalning medges inte när prenumerationen sägs upp i förtid men du har ångerrätt i 14 dagar från ditt köp. Gällande prenumerationsavgift anges vid tillfället för din beställning.

Sinovum Media äger rätt att ändra dessa villkor, inklusive priser, och har skyldighet att informera kunden om detta inom skälig tid innan ändringen träder i kraft. Om kunden inte accepterar de nya villkoren eller priset, har kunden rätt att säga upp sin prenumeration. Uppsägning kan utföras när man är inloggad på sitt konto på synonymer.se, eller genom att maila till kundservice på [email protected]).

När du väljer att betala sker detta via Klarna och du godkänner vid betalningstillfället Klarnas Användarvillkor och bekräftar att du tagit del av Klarnas integritetspolicy.
https://www.klarna.com/se/dataskydd/