Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till afro

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet afro?

 1. Han hade en riktigt skön afro där kammen var nerstucken i håret.

  Inbjudna vokalister ger på sina håll färg i olika skalor som rap, afro och soul, men det är fluffigt orkestrerad electrojazz som dominerar.

  - På skolan ansågs jazzen vara det finkulturella inom vår inriktning afro - till skillnad från rock och pop.

  - Vi har en ganska så spretig blandning av influenser från många former av svängmusik - latin, funk, soul, pop och afro - men jag tycker att vi har hittat vår egen stil nu, vi har blivit vuxnare.

  Namnet är ganska förklarande i sig, här är det urbana musikstilar såsom electro, dancehall, reggae, house, balkan och afro som möts i en respektlös blandning.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Patrik

  Engelskt namn som kommer från det latinska namnet Patricius vilket betyder förnäm eller adelsman.

  Patricia

  Femininform av det engelska namnet Patrik, som kommer från det latinska namnet Patricius vilket betyder förnäm eller adelsman.