/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till alkoholdrycker

Hur upplevde du uppläsningen av alkoholdrycker?

eller

alkoholdrycker är sammansatt av

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är jolm en synonym till lank?

Hur används ordet alkoholdrycker?

  1. Antalet restauranger med tillstånd att servera alkoholdrycker har de senaste fyra åren ökat med 42 procent.
  2. De två försäljarna åtalades vid Borås tingsrätt för grov olovlig försäljning av alkoholdrycker och olovligt innehav av alkoholdrycker.
  3. Förutom åtalspunkterna olovlig försäljning av alkoholdrycker mot både kvinnan och mannen, åtalas kvinnan också för olovligt innehav av alkoholdrycker.
  4. Det allra viktigaste, för att vi ska kunna begränsa konsumtionen av alkohol, och därmed skadorna, är att vi kan använda beskattningen till att få upp priset på alkoholdrycker igen.
  5. Den svenska modellen med försäljningsmonopol för alkoholdrycker är ifrågasatt.
  6. Därför måste Sverige l i de pågående förhandlingarna om förändringar i cirkulationsdirektivet (som behandlar hur punktskatter hanteras inom unionen), vad gäller distanshandel med alkoholvaror, argumentera för det förbud som gäller här l argumentera för förbud mot distanshandel med alkoholdrycker också i arbetet med förslaget till tjänstedirektiv l sträva efter att varje land får rätt att självt bestämma över införselkvoternas storlek för alkoholdrycker, för att ta hänsyn till de olika förhållanden som finns i olika länder inom unionen.
  7. Generaladvokaten anser att det svenska förbudet mot den här typen av import av alkoholdrycker är förenligt med EG-rätten, eftersom reglerna är en del av Systembolagets monopol.
  8. Därmed blev det tillåtet för var och en att beställa alkoholdrycker från andra EU-länder och med hjälp av ett transportbolag få dem levererade till hemadressen.
  9. Det var i januari i år som Alingsås tingsrätt dömde mannen till sex månaders fängelse för olovlig försäljning av alkoholdrycker och smuggling.
  10. Åtalspunkterna är smuggling, alternativt olovligt innehav av alkoholdrycker och olovlig försäljning av alkoholdrycker.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-06-30

 • Elof
  Fornnordiskt namn med betydelsen ensam arvinge.
 • Leif
  Nordiskt namn som betyder arvinge. Kortform av namn som slutar på -leif(r), som Torleif.
 • Besläktade namn: Elf
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2