/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till apa efter

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är jolm en synonym till lank?

Hur används ordet apa efter?

  1. Och de svenska partierna försöker nu apa efter inför nästa års val.
  2. Orangutanger är skickliga på att apa efter människors beteenden och askar till och med cigaretterna mellan blossen.
  3. Tidigare forskning om apor har visat att de trots uttrycken “ apa efter ” eller “ härmapa ” är ganska dåliga imitatörer.
  4. Men när hundarna vant sig vid detta överraskade forskarna plötsligt med att återigen uppmana dem att apa efter forskarnas beteende.
  5. Det blev vanligt, utom att beteckna arbetarromanerna och novellerna som estetiskt undermåliga, att förklara dem apa efter sovjetlitteraturen.
  6. Experter funderar på om det ska tolkas som ett närmande till IS eller bara ett försök att apa efter dess framgångsrika propaganda?
  7. Trots att man brukar tala om ” härmapor ” eller ” att apa efter ” är människor mycket bättre än apor på att imitera för att lära, har tidigare forskning visat.
  8. Men efter att namnet Charlotte med siffrorna 59 av 853 röster vunnit omröstningen, möttes parken av en våg av ilskna röster, som ifrågasatte huruvida den japanska allmänheten skulle uppskatta om en brittisk djurpark valde att döpa en apa efter en medlem av den japanska kejsarfamiljen.
  9. Artisten Björk bar en numera legendarisk svanklänning på Oscarsgalan 2001, vilken Ellen Degeneres apade efter under ett minnesvärt ögonblick på Emmygalan 2013.
  10. Före semifinalen anklagade hon Carola för att ha apat efter hennes koncept, och vad Nótt menade med detta har aldrig blivit klart då bidragen inte alls hade några likheter med varandra.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-06-28

 • Leo
  Latinskt namn med betydelsen lejon.
 • Besläktade namn: Leon

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2