Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till arbeta åt

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet arbeta åt?

 1. Egnells pensionsavtal gör det annars förmånligt för honom att arbeta åt kommunen som konsult.

  Amerikanerna låter japanska filmskapare arbeta åt sig, som i den animerade långfilmen Final fantasy från 2001, men köper numera även in japansk animerad film, som Spirited away, som recenseras här bredvid.

  Där påstods att de två fransmännen nu är fria, men frivilligt valt att arbeta åt gruppen under viss tid "för att rapportera om strider" och "informera västvärlden om sanningen om det irakiska motståndet".

  - Det handlar om att skapa en pool och lärlingsplatser där företagen kan finna personer som kan arbeta åt dem i olika perioder.

  Avtalet innebär att en och samma tjänsteman kan arbeta åt flera myndigheter, också med tillgång till dataregister i de olika myndigheterna.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Aina

  Finskt namn som betyder den enda.

  Aino

  Finskt namn som betyder den enda.

  Besläktade namn: Aini

  Mest sökta