/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till arbeta emot

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är mobba en synonym till kujonera?

Hur används ordet arbeta emot?

  1. En särskild förening, Vattenvärn, har bildats för att arbeta emot planerna på en flygplats.
  2. Det som skiljer Vatikanen från dessa är att Vatikanen har en alldeles unik position i FN, som observatör med större påverkningssmöjligheter än någon annan organisation och att påven och hans gäng använder den makten i ett avseende som gör mig mycket upprörd: att arbeta emot preventivmedel och aborter, vilket leder till mängder av onödiga dödsfall världen över.
  3. Nej, hör ni, så länge jag lever ska jag arbeta emot en legalisering av prostitutionen.
  4. De kvinnliga företagarna saknar ett kommunalt mål att arbeta emot för att jämna ut företagandet mellan män och kvinnor.
  5. Men väljer man att använda den friheten till att arbeta emot att andra människor skall vara lika fria att utforma sina liv, så får man vara beredd att ta emot kritik.
  6. Jag kan säga direkt att jag kommer att arbeta emot detta, sade partiledaren.
  7. – Vi kommer att arbeta emot varje försämring av kollektivavtalen och arbetsrätten.
  8. Och den här annonsen matar den kulturen, som vi försöker arbeta emot.
  9. Men enligt Kelly ska vi inte arbeta emot utan omfamna den förändringen.
  10. Det är genom att belysa det som vi kan arbeta emot det.
  11. – Kritikerna hade väldigt lite förståelse för vilka premisser vi hade att arbeta emot, säger hon.
  12. Idrottsbrevet är en kampanj som ska få idrottsrörelsen att arbeta emot sexuella övergrepp mot barn.
  13. Israel uppges ha sagt som stöd för begäran att Iran hjälper Hamas att arbeta emot Egypten.
  14. Han anslöt sig till Kongos reformförbund (Congo Reform Association, CRA) för att arbeta emot övergreppen.
  15. Sveriges statsminister Stefan Löfven är inte orolig över att Storbritannien ska arbeta emot EU under de månader som väntar.
  16. -Det kommer vi självklart att arbeta emot, eftersom det är alldeles för lite reformer i den här budgeten, säger Ohlsson.
  17. Man kan arbeta emot det, så klart, men i slutändan är det alltid en individ som ska vara ansvarig, säger Andreas Kramer.
  18. Demokratiska partiet fortsatte att arbeta emot det Radikala partiet och Vesnić använde detta som en ursäkt till att upplösa regeringen.
  19. Ett sätt för ridskolan att arbeta emot detta är att erbjuda mycket hjälp i stallet så att föräldrarna inte ska behöva tillbringa så mycket tid där.
  20. De två socialdemokraterna Eva-Lena Jansson och Björn Sundin från Örebro har tagit initiativet till en hemsida på Internet för socialdemokrater som vill arbeta emot inskränkningarna i integriteten.
  21. Det är ett nationellt problem i hela Sverige att forskningen och utbildningen glider ifrån varandra och det ska vi arbeta emot, avslutar Karin Röding, rektor vid Mälardalens högskola.
  22. Enligt kommunstyrelsens ordförande Anneli Hulthén (S) har kommunen och polisen i Västra Götaland redan en bra grund att stå på för att arbeta emot den senaste tidens våldsvåg.
  23. Sionism och Sionistiska Federationerna samt Sionistiska Världsorganisationens roll och vikt har ändrats över åren, idag handlar det mest om att arbeta emot antisemitism samt Israels rätt att existera.
  24. Men tiden och omständigheterna arbetade emot honom.
  25. Han arbetade emot tidens sexualisering av människokroppen och traditionella föreställningar om att kroppen var skamlig.
  26. Bland förespråkarna för ombyggnaden återfanns Johan Nordenfalk den yngre och Gunnar Wennerberg, medan konstnärsgruppen Opponenterna arbetade emot projektet.
  27. – Det här är en symbol av en man som inte trodde på att män och kvinnor var skapade jämlika och som arbetade emot integrationen, säger företrädare från Events DC i ett uttalande.
  28. Strax efter att Madrid ansökt bildades No queremos Madrid 2020, en grupp som arbetade emot ett spel i Madrid, en hemsida där de samlade motstånd mot ansökan.
  29. Hilden var i samband med detta medlem av Samarbejdskomitéen for Fred og Sikkerhed (SAK), en fredsorganisation som dock endast arbetade emot Natos, och inte Sovjetunionens, upprustning av atomvapen, vilket bl.a. hade sin grund i att kommittén stiftades i Moskva 1974 och var under starkt inflytande från Danmarks Kommunistiske Parti (DKP).

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Lennart
  Lågtysk variant av det tyska namnet Leonard: lejonhård eller modig som ett lejon.
 • Leonard
  Tyskt namn som betyder lejonhård eller modig som ett lejon.
 • Besläktade namn: Lennie, Lenny

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2