/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till auktionera bort

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är hemlistisk en synonym till cesur?

Hur används ordet auktionera bort?

  1. Nu ska Liu, som tangerade världsrekordet på 110 m häck då han tog OS-guld, auktionera bort sina guldskor i samband med en välgörenhetstillställning den 5 juni i hemstaden Shanghai.
  2. Björn Borg kommer inte att auktionera bort sin Wimbledonpokaler.
  3. Så vi valde att försöka göra en kul grej och auktionera bort den.
  4. När Vivendi, som enbart var intresserad av underhållningsdelen, började auktionera bort Seagrams dryckesverksamhet bestod den av runt 250 varumärken.
  5. SSK, som tidigare brukat låta tröjorna gå i arv till yngre spelare, har i år valt att auktionera bort dem i stället.
  6. I samband med årets Musikhjälpen valde Väder-Nils att auktionera bort den lila tröjan för att bidra till insamlingen för Musikhjälpens kampanj Barn är inte till salu.
  7. Den enda arvtagerskan till prinsen, brorsdottern Anna Victoria av Savojen, lät auktionera bort alla inventarier, tillika biblioteket, så att ingenting längre erinrar om den ursprungliga inredningen.
  8. Jahnsson drabbades hårt av Kreugerkraschen i början av 1930-talet, blev av med sin rikedom och tvingades lämna van der Nootska palatset samt auktionera bort större delen av samlingarna.
  9. Därmed blev en av de mest influensrika låtarna den dyraste att auktioneras bort.
  10. Det är cirka 1.000 utrop till ett utropsvärde av fyra miljoner kronor som ska auktioneras bort.
  11. Kristin och hennes mamma ska auktioneras bort på människoauktion, men ingen vill ha båda tillsammans.
  12. Om det visar sig att tavlorna är äkta beräknas de att auktioneras bort för omkring 100 000 kronor styck.
  13. Det första kortet sätter man på handen, och det andra kortet visas upp och auktioneras bort till högstbjudande.
  14. På den stora maskinbörsen i Ätran i Halland där konkursbon och inlämnat gods auktioneras bort, märkts tydliga tecken på att konjunkturen svalnat.
  15. Man spårar den till en nöjespark, men hittar den inte förrän den är på väg att auktioneras bort nästa dag.
  16. Efter en veckans visningar så var det på fredagen dags för den första auktionsdagen då High Chaparrals grundare Big Bengts stora samlingar skulle auktioneras bort.
  17. Pjäsen handlar om Ranevskaja, en aristokratisk ryska och hennes familj som återvänder till familjens belånade gods alldeles innan det ska auktioneras bort som betalning för lånen.
  18. Det här och de andra falska föremålen kommer att upptäckas när konstskatterna ska inventeras, vilket gör att de måste få tillbaka det riktiga ägget innan det auktioneras bort.
  19. Andra klädesplagg som auktioneras bort är bland andra Viktoria Helgessons rosa tävlingsdräkt använd under hennes första VM och Usain Bolts träningsskor och en signerad tröja och Lisa Nordén sinerade skor och tröja från OS.
  20. Fattigvårdsauktion, fattigauktion, bortauktionering, fattigmarknad eller entreprenadauktion, var en gammal form av fattigvård i Sverige som innebar att man auktionerade bort fattighjon till lägstbjudande, det vill säga till den som krävde minst ersättning från socknens eller kommunens fattigvårdsstyrelsen för att ta hand om hjonet.
  21. Hundratals ägodelar tillhörande den fängslade gangsterbossen James ” Whitey ” Bulger har auktionerats bort för över 100.000 dollar.
  22. En 16-årig flicka har auktionerats bort på Facebook som brud i Sydsudan – priset: 500 kor, tre bilar och 80 000 kronor.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Virginia
  Latinskt namn som betyder jungfru.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2