Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet stor betydelse?

 1. Provrörsbefruktning och andra metoder att avhjälpa oönskad barnlöshet har ingen större betydelse för den globala befolkningstillväxten men har stor betydelse för att hjälpa och trösta redan levande människor, vilka har drabbats av ett funktionshandikapp inom ett för människor i allmänhet (troligen även för dig, Göte) oerhört viktigt och känsligt område.

  - Att de här sakerna fungerar har stor betydelse de första dygnen.

  Till skillnad från andra arkitekter i Wien vid den här tiden, som allihop fäste stor betydelse vid samspelet mellan arkitektur, konst, möbler och textilier, ville Wittgenstein befästa själva husets betydelse.

  Framförallt är det stödet från kommuner och regionen som har haft stor betydelse för produktionerna och de framtida satsningarna i Trollhättan, så när filmstödet nu ska omförhandlas har det inte längre lika stor betydelse för Film i Väst.

  Belgien är en enda stor stad, och det har stor betydelse för stressnivån och relationerna folk emellan.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Sara

  Hebreiskt namn som betyder furstinna.

  Besläktade namn: Salli, Sally, Zarah

  Mest sökta