/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till avgrening

Hur upplevde du uppläsningen av avgrening?

eller
Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla

Liknande ord till avgrening

avgrening är sammansatt av

/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är skredorm en synonym till luskung?

Hur används ordet avgrening?

  1. För det första innebär en avgrening att vart tredje tåg väster om Odenplan dras in.
  2. Socialdemokraternas förslag på en avgrening av gröna linjen från Odenplan till Hagastaden innebär två problem som inte går att bortse från.
  3. Länge inriktades planeringen på en avgrening av tunnelbanans gröna linje vid Odenplan så att vart tredje tåg skulle gå till Karolinska.
  4. Är ni en avgrening av oppositionen?
  5. Endast mindre försvarsarbeten utfördes för denna avgrening.
  6. Stockholms stad har uttalat önskemål om en avgrening av Spårväg City genom gasverksområdet, men spårvägshållplatsen vid Ropsten kommer troligen inte att förberedas för en sådan avgrening.
  7. Enligt Stockholmsförhandlingen 2013 beslutades det att en avgrening av Gröna linjen ska ske från Odenplan.
  8. År 2003 skapade han en avgrening av Mandrake Linux 9.2 (vilket släpptes i oktober 2003).
  9. Genom arbetet med har Texstar sedan dess utvecklat denna avgrening till en hel GNU/Linuxdistribution.
  10. En höghastighetsbana mellan Stockholm och Helsingborg, med avgrening i Jönköping till Göteborg kostar mellan 100 och 150 miljarder kronor, enligt Banverket.
  11. En fork (engelska för förgrening) även kallat gaffling är avknoppning eller avgrening av programvaruprojekt i flera fristående projekt.
  12. Släktet Delichon är en nybildad avgrening från ladusvalans släkte Hirundo, och dess tre medlemmar är likartade till utseendet.
  13. Den tillhör samma underordning, Sylvioidea, men i en tidig avgrening och förvånande nog troligen närmast släkt med lärkor (Alaudidae).
  14. Då en avgrening så småningom avviker allt mer från moderprojektet kommer detta arbete att behöva göras i båda (alla) grenarna.
  15. En förstudie om en avgrening från Ulvsunda via Rissne och Ursvik till Kista och därifrån vidare till Helenelund har inletts.
  16. De hoppades att Chicagoflodens södra avgrening skulle utgöra en naturlig barriär, men gnistor och brinnande material spreds enkelt över till andra sidan.
  17. Året därpå, den 2 mars 1785, utgick dock ett nytt påbud som specifikt stämplade Illuminaterorden som en icke registrerad avgrening från frimurarorden.
  18. Floden Bahr el-Zeraf är en avgrening av Bahr al-Jabal och flyter genom Sudd för att sedan bli en del av Vita Nilen.
  19. Norsk Hednisk Front fick även i Sverige en avgrening, som en tid hade en omfattande verksamhet på Internet (där den var lokaliserad på Ariska Kampförbundets server).
  20. Forken fick från början namnet jdwm, med ' jd' från huvudutvecklaren Julien Danjous initialer, och dwm som påminnelse om vilken mjukvaruprojekt som den är en avgrening från.
  21. Eftersom en avgrening innebär minskad trafik från Odenplan mot Alvik, beslöts att den nya sträckan skulle trafikeras som en separat linje på sträckan Odenplan -Hagastaden -Arenastaden.
  22. Den uppstod först som en avgrening till den vanliga mekaniken då man under 1800-talet behövde kemiska processorer för vissa processer, där mekaniken inte längre räckte till.
  23. En avgrening av Gröna linjen började planeras i samband med planeringen av den nya stadsdelen Hagastaden i Stockholms och Solna kommuner, inklusive det nya sjukhuset Nya Karolinska Solna.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Ragna
  Nordisk kortform av feminina namn som börjar på Ragn-: gudamakter.
 • Ragnar
  Nordiskt namn som består av betydelseelementen gudamakter och krigare.
 • Besläktade namn: Reiner, Rauno, Rainer, Ragni

Mest sökta

föregående vecka

Hur böjs avgrening?

substantiv
singular plural
obestämd form bestämd form obestämd form bestämd form
nominativ en avgrening avgreningen avgreningar avgreningarna
genitiv en avgrenings avgreningens avgreningars avgreningarnas
Syns inte alla böjningar? Svep med fingret över tabellen.
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2