/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till avkunna en dom

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är jolm en synonym till lank?

Hur används ordet avkunna en dom?

  1. Det är möjligt att utgången då skulle ha blivit en annan, eftersom domstolen inte kunnat avkunna en dom för den danska delen av bron.
  2. Om kommunen avslår en begäran enligt LSS eller socialtjänstlagen går det att överklaga beslutet till länsrätten, som då kan avkunna en dom till den sökandes fördel.
  3. Pretorn kunde även fastställa att en viss omständighet skulle anses som en legal grund för att avkunna en dom i enlighet med en rättskälla, ehuru förutsättningar därför inte var formellt uppfyllda.
  4. Det här är det tredje åtalet som gäller olaga förföljelse och där det avkunnats en dom i Västernorrland sedan den nya lagen kom för ett år sedan.
  5. Han har klagat till europeiska domstolen för mänskliga rättigheter och vill ha uteslutningsärendet uppskjutet tills domstolen avkunnat en dom.
  6. Det här är det tredje åtalet som gäller olaga förföljelse och där det avkunnats en dom i Västernorrland sedan den nya lagen kom för ett år sedan.
  7. Det här är det tredje åtalet som gäller olaga förföljelse och där det avkunnats en dom i Västernorrland sedan den nya lagen kom för ett år sedan.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-06-30

 • Elof
  Fornnordiskt namn med betydelsen ensam arvinge.
 • Leif
  Nordiskt namn som betyder arvinge. Kortform av namn som slutar på -leif(r), som Torleif.
 • Besläktade namn: Elf

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2