/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till befrias från

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är hädare en synonym till heretiker?

Hur används ordet befrias från?

  1. Allt regnvatten från områdena vid Östra stranden som tidigare strömmat rakt ut i Fylleån och vidare till Laholmsbukten skall nu ledas ut i Fyllesjön och befrias från kväve av naturens reningsverk.
  2. Anledningen till detta är en internationell konvention från 1944, som fastslår att flygbränsle som tillhandahålls på de fördragsslutande parternas territorium skall befrias från bränsleskatt.
  3. En nämndeman ansåg att tiden från det att deklarationen kom in och tills den skulle kommit in var ursäktlig och att kvinnan borde befrias från avgiften.
  4. - Jag ber för att islam ska befrias från otrogna och från amerikanskt och israeliskt förtryck, säger den afghanske pilgrimen Zekrollah.
  5. Poliser skall befrias från pappersarbete, lärarna skall få kontrollen över skolorna, sjuksköterskor och läkare skall styra över sjukhusen, Storbritannien skall överge EU:s fiskepolitik och med ett penndrag befria sig från EU:s sociala kapitel.
  6. Än mer anmärkningsvärd är Churchills förutsägelse från 1953 att Östeuropa helt säkert skulle befrias från kommunismen under 1980-talet.
  7. - Därmed har en hel stad kunnat befrias från skräck, sa Bodström, och passade på att ge en politisk känga åt dem som var emot lagskärpningen.
  8. Målet med meditationen är att befrias från alla begär och slutligen befrias från den här världen.
  9. Att bli förlåten innebär inte att man befrias från sitt ansvar, tvärtom.
  10. Att försöka mäta och värdera barns kunskaper utifrån en linjär skala, är en komplicerad och riskabel process som omöjligen kan befrias från subjektiva bedömningar och godtycke.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Asta
  Kortform av det nordiska namnet Astrid som består av betydelseelementen asagud och skön eller älskad: älskad av asagudarna.
 • Astrid
  Nordiskt namn som består av betydelseelementen asagud och skön eller älskad: älskad av asagudarna*.
Besläktade namn: Estrid

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2