/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till bege sig till

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är skredorm en synonym till luskung?

Hur används ordet bege sig till?

  1. Att på morgonen bege sig till närmsta småstad för att hos bagaren köpa färskt frukostbröd, att gå in hos slaktaren för att botanisera bland korvar och kött, att vandra omkring bland dessa småbutiker och ta för sig ur ett överflöd av ostar och grönsaker och frukt, att besöka någon av de lokala vinproducenterna och under provsmakning diskutera sig fram till ett lämpligt lunch- eller middagsvin.
  2. Ändå bemödar sig fyra väljare av fem om att bege sig till posten eller vallokalen för att rösta.
  3. Den som vill ta sig an den kultur som går i närkamp med människans stora frågor kan i eftermiddag bege sig till Universeum vid Korsvägen.
  4. Kort dessförinnan hade det amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon beordrat trupper inom marinens så kallade första expeditionsstyrka, som omfattar 45 000 man, att göra sig redo att lämna Kalifornien och bege sig till området kring Persiska viken.
  5. Men när Twains gäng å andra sidan spinner loss i en modern countryklassiker som Honey I ' m home kan nog vem som helst bli sugen att dra på sig de slitna blåjeansen, kliva i bootsen, knäppa mockaskjortan, snöra på sig cowboysnodden, peta den vita Stetsonhatten på skallen och vilja bege sig till närmaste squaredanceklubb.
  6. Alla i området kan därmed röra sig som vanligt och bege sig till jobb och skolor i dag.
  7. Ändå var inte klättringen den största anledningen till att bege sig till Lofoten.
  8. Hans cypriotiska lag har ekonomiska problem och Barton har bestämt sig för att lämna klubben och bege sig till Sverige igen.
  9. Vill man gå på mycket, men transportera sig lite kan man till exempel bege sig till någon av följande platser: Götaplatsen, ValandVasagatan, JärntorgetLinnégatan, Stigbergstorget.
  10. Till en början tänkte många svenskar bege sig till jordbruksmarkerna för att få sig en bit mark att bruka, men när arbetsmarknaden i städerna utvecklades sökte sig fler dit.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Love
  Maskulinform av det svenska namnet Lovisa, som kommer från det forntyska namnet Ludvig: berömd kämpe.
 • Ludvig
  Tyskt namn som består av betydelseelementen beröm och kämpe: berömd kämpe.
 • Besläktade namn: Luis, Louis, Lajos

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2