/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till beordra att stanna

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är jolm en synonym till lank?

Hur används ordet beordra att stanna?

  1. Kaliforniens omkring 40 miljoner invånare beordras att stanna hemma.
  2. Ett flertal polispatruller och hundpatruller söker med hundar i området och bland annat har man en polisspärr vid Sjötorpsvägen där alla som passera beordras att stanna.
  3. Människor har beordrats att stanna inomhus.
  4. De som arbetar i intilliggande lokaler har beordrats att stanna inomhus.
  5. Passagerarna hade beordrats att stanna i sina hytter och många hamnade snabbt under vattenlinjen när färjan kantrade.
  6. Omkring 39 000 fiskebåtar har beordrats att stanna i land och myndigheterna varnar för att ovädret kan utlösa jordskred.
  7. Den anställde ska, trots att hen fick ett positivt provsvar, ha beordrats att stanna kvar till arbetspasset var slut, enligt Frilagt.
  8. Premiärministern godkände tidigare under söndagen att flera militära befälhavare ska ställas till svars för att de drog sig tillbaka från staden Ramadi, trots att de flera gånger beordrats att stanna.
  9. Tidigare har premiärminister Haider al – Abadi godkänt att flera militära befälhavare ställs till svars för att de drog sig tillbaka från staden Ramadi, trots att de flera gånger beordrats att stanna.
  10. Ripås pratade under morgonen med en av M23-rebellernas officerare som sade att de beordrats att stanna kvar på plats och upphöra med striderna för att förhandla med den kongolesiska regeringen.
  11. Efter att ha landat på Adolfo Suárez Barajas-flygplatsen i Madrid ska flygplanet ha förts till ett avskilt område och passagerarna först beordrats att stanna ombord innan de slutligen fick stiga av.
  12. Iraks premiärminister Haider al-Abadi godkände på söndagen att flera militära befälhavare ska ställas till svars för att de drog sig tillbaka från staden Ramadi, trots att de flera gånger beordrats att stanna.
  13. Två större flygplatser har stängts och båtar har beordrats att stanna i hamn, vilket innebär att de turister som blivit kvar på turistöar som Koh Phangan, Koh Tao och Koh Samui får stanna tills lördag.
  14. Barnen beordrades att stanna i sina hytter när skeppet började kantra, skriver Reuters.
  15. Flickor över nio år beordrades att stanna hemma, men pojkarna uppmanades att komma till skolorna.
  16. Alla poliser i tjänst i Stockholm beordrades att stanna kvar på jobbet med anledning av hotet.
  17. Tågen på Lidingöbanan beordrades att stanna i Brevik och inte fortsätta till Gåshaga som är slutstationen.
  18. De som bor på äldreboendet beordrades att stanna kvar i sina lägenheter för att förhindra att branden skulle sprida sig.
  19. Den första polispatrullen borde ha åkt över till Utöya, trots att de beordrades att stanna på fastlandet, det anser 22 julikommissionen.
  20. När övrig personal luktade på hennes andedräkt märkte de en tydlig lukt av Gevisol och alla anställda beordrades att stanna kvar på avdelningen.
  21. När Rohirrim gav sig av för att slåss mot Saurons styrkor så ville hon följa dem, men beordrades att stanna kvar och skydda folket.
  22. – Jag hade biljetter till föreställningen, men vi som var kvar på jobbet klockan 16 beordrades att stanna kvar, så det vara bara att ta på uniformen, säger Henrik Blusi.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-06-27

 • Selma
  Keltiskt namn, ursprungligen ett ortsnamn, med betydelsen vacker utsikt.
 • Fingal
  Keltiskt namn med betydelsen ljus främling.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2