/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till bestämd tidpunkt

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är jolm en synonym till lank?

Hur används ordet bestämd tidpunkt?

  1. De fick välja mellan att hämtas vid en bestämd tidpunkt eller stanna hemma.
  2. Det finns alltså ännu en deadline och bland dem som sett hur partierna tidigare misslyckats med att komma överens vid en bestämd tidpunkt finns det även nu en oro över att historien skall upprepa sig.
  3. Men det finns ingen bestämd tidpunkt när man ska sluta att gilla sin ålder och i stället kalla sig själv gammal.
  4. – Bland annat ska pappa ha hållit något sort uppviglingstal vid en bestämd tidpunkt.
  5. Han kan också se hur många elever som varit inne och tittat vid en bestämd tidpunkt.
  6. Aktiveringen kan ske antingen vid en bestämd tidpunkt eller då en bestämd omständighet inträffar.
  7. I brevet påstods det att en bomb skulle detoneras vid en bestämd tidpunkt på torsdagen, kl 14.57.
  8. I vardera fallet är de normalt endast ett eller två intressen vid varje bestämd tidpunkt.
  9. Däremot ansågs det inte finnas behov eller underlag att fastlägga någon bestämd tidpunkt när de analoga ljudradiosändningarna kan upphöra.
  10. Den inträffar vid en bestämd tidpunkt vid olika klockslag på skilda ställen på jorden, beroende på vilken tidszon man befinner sig i.
  11. I nuläget finns ingen bestämd tidpunkt när åtal skall väckas mot 24-åringen ” men bevisläget är väldigt gott ” säger åklagaren Malin Granström till Helsingborgs Dagblad.
  12. Personer i riskgrupper kan reservera böcker online eller kontakta biblioteket och säga vad de vill låna och efter det levereras böckerna vid en bestämd tidpunkt.
  13. Branham lärde också att eftersom varje son har en tillblivelse så måste Guds Son också ha kommit till vid en bestämd tidpunkt.
  14. Enligt denna lära tenderar kriser att inträffa på kritiska dagar, som antogs vara en bestämd tidpunkt efter att patienten ådragit sig sjukdomen.
  15. Den inträffar vid en bestämd tidpunkt, vid olika klockslag på skilda ställen på jorden beroende på i vilken tidszon man befinner sig.
  16. Sedan använder jag mig av ” informatörer ”, folk på ort och ställe, som talar om för mig var jag ska vara vid en bestämd tidpunkt och så.
  17. Det finns ingen konsensus om någon bestämd tidpunkt då de moderna nordindiska språken som hindi framträdde, men cirka år 1000 e.Kr är vanligen accepterad.
  18. Vårdagjämningen är således inte en dag, utan en ögonblicklig händelse som inträffar vid en bestämd tidpunkt vid olika klockslag på skilda ställen på jorden.
  19. Inför sittande beslutsförsamling visade sig den borgerliga majoriteten var så oenig i frågan om Kullbergska sjukhuset, att frågan lyftes och flyttades fram till en ännu inte bestämd tidpunkt.
  20. Den nya tekniken gör det även möjligt för synskadade att se film när de vill, och inte på en bestämd tidpunkt en specifik dag då det erbjuds syntolkning.
  21. Enligt Egyptens president Muhammad Mursi kunde en kompromisslösning vara att sluta en överenskommelse om att bojkotten ska hävas men att själva verkställandet skulle ske senare vid en bestämd tidpunkt.
  22. I en del turneringar förekommer återköp (re-buys) och tilläggsköp (add-ons), vilket innebär att man kan köpa mer marker fram till en bestämd tidpunkt i turneringen.
  23. Vårdagjämningen är inte en dag, utan en ögonblicklig händelse som inträffar vid en bestämd tidpunkt vid olika klockslag på skilda ställen på jorden, beroende på i vilken tidszon man befinner sig.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-06-30

 • Elof
  Fornnordiskt namn med betydelsen ensam arvinge.
 • Leif
  Nordiskt namn som betyder arvinge. Kortform av namn som slutar på -leif(r), som Torleif.
 • Besläktade namn: Elf
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2