/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till bestämma sig

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är skredorm en synonym till luskung?

Hur används ordet bestämma sig?

  1. Att tillåta sig vara en ostrukturerad människa som kan tveka och pröva sig fram utan att behöva bestämma sig genast är en känslig inställning, som att justera en radio och i bruset mellan två stationer höra något som ropar.
  2. Det absolut avgörande för socialdemokratin är dock att bestämma sig i den grundläggande värderingsfrågan - skall människor betros valfrihet i viktiga frågor i vardagen, eller är det politikerna som fortsatt skall bestämma vad som anses vara bäst för den enskilde?
  3. - Det är bara att sätta sig ner och bestämma sig för att skriva en låt och sedan aldrig ge upp.
  4. Efter försvarsalliansens senaste utvidgning närmar sig raskt den tidpunkt då Sverige och Finland måste bestämma sig för att gå med.
  5. Den härskande kungafamiljen och överklassen, gemensamt kallad Palatset, har länge befunnit sig i kris, oförmögen att bestämma sig för hur man ska bemöta gerillans framgångar.
  6. - Man kan bestämma sig för att man har ett helvete eller man kan bestämma sig för att ha det bra.
  7. De säger att det är så lätt att banta men när man mår dåligt så känns det som maten är ens enda vän, det handlar bara inte om att bestämma sig för att gå ner i vikt utan det handlar också om att må bra och känna sig nöjd med sig själv inombords för att man ska kunna ta det steget.
  8. Då kan man ägna sig åt lyxproblem som att bestämma sig för vilken av de sex restaurangerna runt den romantiskt upplysta viken man ska äta middag på, medan dykarna kommer vaggandes upp ur havet.
  9. Vill man bli utrikeskorrespondent i dag får man nog helt enkelt bestämma sig för en plats, ett skeende som man tror blir intressant de närmaste åren, åka dit och bosätta sig och sälja in sig till medierna.
  10. Det säger sig själv att maten är ett glatt kapitel i ett land som inte kan bestämma sig utan räknar upp 1 700 officiella rätter.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Osvald
  Engelskt namn som består av betydelseelementen guld och härskare.
 • Evald
  Tyskt namn som består av betydelseelementen lag och härskare: rättsvårdare.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2