/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till blåsa upp sig

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är glamma en synonym till väsnas?

Hur används ordet blåsa upp sig?

  1. Speciellt momentet när skjortan är påträdd, uppvärmningen avslutad och stålmannen själv börjar blåsa upp sig är kittlande för både barn och vuxna.
  2. Och för det andra får de ögonfägring och inget ont i det - men ändå - och för det tredje är det lättare att blåsa upp sig till alfahanne om man inte har nån som ler ironiskt på andra sidan konferensbordet.
  3. En rock som kan blåsa upp sig till sovsäck, vindskydd eller madrass är en av deras idéer till hur intelligenta tyger kan användas för att hjälpa människor i vardagen.
  4. Den kan blåsa upp sig när den blir hotad.
  5. Han kan blåsa upp sig som en ballong och studsa.
  6. Den kan även blåsa upp sig så att den ser större ut.
  7. Som försvar kan paddan blåsa upp sig ; den har också en avskräckande hudavsöndring, som innehåller giftet bufotoxin.
  8. Stormen Gustav har börjat blåsa upp sig till orkannivå igen efter att ha lämnat Haiti och Dominikanska republiken i spillror.
  9. Blåsfiskarna har fått sitt namn efter att de vid fara kan blåsa upp sig med vatten eller luft.
  10. Arten är skygg, och gömmer sig vid fara gärna i klipphålor och -skrevor, där den kan blåsa upp sig för att hindra en fiende att komma åt den.
  11. Liksom andra ugglor kan den blåsa upp sig för att verka större vid störning, och fungerar inte det, gör den sig extremt smal för att likna en avbruten kvist.
  12. Om de känner sig hotade kan de blåsa upp sig själva med luft så att det blir för stora för att få ut ur de hålor de håller till i.
  13. Om den känner sig hotad försöker den avskräcka fienden genom att blåsa upp sig så att den ser så stor ut som möjligt samtidigt som den gapar och får en mörk färg.
  14. Piggsvinsfiskar påminner till utseendet något om blåsfiskar, och kan liksom dessa vid fara blåsa upp sig till mellan två och tre gånger sin normala storlek, men har olikt blåsfiskarna taggar på sin hud.
  15. I en stjärna på 15 M☉ (solmassor) kommer väteförråden att räcka i 11 miljoner år innan stjärnan går över till att förbränna helium i trippel-alfa-processen och blåsa upp sig till en röd jätte, ca 200 gånger större än den ursprungliga stjärnan.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Malte
  Danskt namn med oviss betydelse.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2