Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till blåsa upp sig

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet blåsa upp sig?

 1. Speciellt momentet när skjortan är påträdd, uppvärmningen avslutad och stålmannen själv börjar blåsa upp sig är kittlande för både barn och vuxna.

  Och för det andra får de ögonfägring och inget ont i det - men ändå - och för det tredje är det lättare att blåsa upp sig till alfahanne om man inte har nån som ler ironiskt på andra sidan konferensbordet.

  En rock som kan blåsa upp sig till sovsäck, vindskydd eller madrass är en av deras idéer till hur intelligenta tyger kan användas för att hjälpa människor i vardagen.

  Den kan blåsa upp sig när den blir hotad.

  Han kan blåsa upp sig som en ballong och studsa.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Elias

  Hebreiskt namn som betyder Jahve är Gud.

  Elis

  Svensk kortform av det hebreiska namnet Elias: Jahve är Gud.

  Besläktade namn: Ellis