Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Är nara en synonym till sammanfoga?

Hur används ordet blurrig?

   1. Med de medföljande video-kablarna blir bilden en blurrig besvikelse, men när PS3:an kopplas via hdmi in i en hd-klar platt-tv, ja då visar den vad den går för.
   1. Utmaningen ligger i att utveckla produkterna så att även de som tänker att ” bönor bara tar lång tid att tillaga och gör en blurrig i magen ” ska övertygas.
   1. – Jag ser dem inte som blurriga.
   1. Men jag vet att jag har ett eget sätt att se på saker, säger Patti Smith, och berättar om hur hon ofta får kommentarer av amerikanska kritiker om att hennes bilder är ” blurriga ”.
   1. Både slagskinnet och underskinnet kan stämmas i olika tonhöjder och för ett rent ljud kan man exempelvis stämma underskinnet en kvart eller en kvint högre eller lägre än slagskinnet, men att pukorna är rent stämda eller ej är oftast oviktigt eftersom de inte är melodiinstrument – majoriteten trumslagare eftersträvar inte rena toner, utan snygga blurriga ljud, och de är upp till var och en att skapa genom stämning av skinnen och eventuell dämpning.

Mina sökningar

Dagens namnsdag

Bodil

Dansk form av fornnordiska Bothild. Namnet består av betydelseelementen bot (bättring), och hild (strid)..

Boel

En sidoform av danska Bodil som kommer från det fornnordiska Bothild. Namnet består av betydelseelementen bot, bättring, och hild. strid..

Besläktade namn: Bolla, Botilda