/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till brist på erfarenhet

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är memetekel en synonym till omen?

Hur används ordet brist på erfarenhet?

  1. Det som talar mot Bush är hans brist på erfarenhet när det gäller försvars-, utrikes- och säkerhetspolitik.
  2. Om det är brist på erfarenhet eller talang vet jag inte, men manuset är inget vidare.
  3. Hans neokonservativa hållning och brist på erfarenhet av såväl fattigdomsbekämpning som kapitalmarknader blir svårsmält för många i FN- och biståndsvärlden.
  4. Hogan försäkrade dock att hon skulle lyssna på vetenskapsmännen och inte låta hennes brist på erfarenhet hindra henne från att göra ett bra jobb.
  5. När dammet började lägga sig hade regimmotståndarna tappat mark och bland de röster som höjdes var det somliga som beklagade oppositionens brist på erfarenhet i strid.
  6. Ersättaren Selami Altinok väcker uppmärksamhet genom sin brist på erfarenhet av polisarbete.
  7. Minussidan är brist på erfarenhet men någonstans måste man börja samla på sig erfarenhet.
  8. Men – brist på erfarenhet och ökad stressnivå ställde till det för den blivande piloten.
  9. En nackdel med valet av Christian K, kan enligt Björe vara hästens brist på erfarenhet.
  10. Han försvarade hennes brist på erfarenhet som domare med att Högsta domstolen behöver jurister med olika bakgrunder.
  11. Den nya trenden har dock fått konsekvenser, flera är oerfarna och denna brist på erfarenhet kan innebära livsfara.
  12. Hans brist på erfarenhet hindrade honom dock inte från att skriva en mängd skrifter om äktenskapet.
  13. Men sin brist på erfarenhet av kulturpolitik – förutom oljeminister har hon tidigare varit statsekreterare på Fiskeriverket och Utrikesdepartementet – viftar hon bort.
  14. På grund av brist på erfarenhet av miniubåtar tog konstruktionsarbetet lång tid, men 1984 började den första miniubåten byggas.
  15. När dammet började lägga sig hade regimmotståndarna tappat mark och bland de röster som höjdes var det somliga som beklagade oppositionens brist på erfarenhet i strid.
  16. På grund av problem i äktenskapet, och trots sin brist på erfarenhet av segling, beslutade Bonnet att börja med sjöröveri under sommaren 1717.
  17. – Det handlar om brist på erfarenhet, att man inte känner sin egen kropp och vet hur jobbigt det kan vara, säger Per-Olov Wikberg, samordnare för Fjällsäkerhetsrådet vid Naturvårdsverket.
  18. – En problematik är stora pensionsavgång – om det försvinner 100 sjuksköterskor i pensionsavgångar och vi får in 100 nya så ligger vi fortfarande på minus 4 000 år i brist på erfarenhet.
  19. Datorspel har under de första åren av dess existens i brist på erfarenhet analyserats med samma termer och begrepp som vanligtvis används vid analys av film-och TV-produktioner.
  20. Klubben fick spela i Serie D och 1996 tillsatte man en relativt okänd tränare, Serse Cosmi, som trots brist på erfarenhet vann divisionen och tog tillbaka Arezzo till proffsfotbollen.
  21. Enligt statens haverikommission orsakades olyckan av en kombination av faktorer, bland annat pilotens brist på erfarenhet av flygplanstypen, att flygningen inte övervakades på ett ” tillräckligt ändamålsenligt sätt ” och att luftbromsarna förblev utfällda även när höjden hade blivit för låg.
  22. Han har varit ansvarig för finansfrågor i Tories i fem år, men hans brist på erfarenhet och relativa ungdom har orsakat oro för att han inte har nog på fötterna för att klara av att säkra Storbritanniens återhämtning från ekonomikrisen.
  23. Trots brist på erfarenhet lyckades Kong producera många av Jamaicas största hits, bl.a. " Israelites" (Desmond Dekker), " Pressure Drop" (Toots and the Maytals), " Rivers of Babylon" (Melodians) och även Bob Marleys första inspelningar " Judge Not" och " One Cup of Coffee".
  24. Professorer från Meskills juridiska fakultet motsatte sig också nomineringen, och anförde i ett brev till senaten att det stod klart från hans tid som guvernör att han saknade det juridiska temperament som hade kunnat väga upp hans brist på erfarenhet och att han som guvernör flera gånger hade visat sig vara okänslig för de fattigas och förtrycktas rättigheter.
  25. Därtill kommer bristen på erfarenhet.
  26. Han är mycket kritisk mot bristen på erfarenhet.
  27. Nio av tio ungdomar uppger bristen på erfarenhet som det största hindret att få jobb.
  28. I rattrostigheten och bristen på erfarenhet av bilen ligger Daniel Carlssons största svårigheter i Japan.
  29. Men nu när VM är tillbaks så är man ändå fullt rustade för mästerskapet och bristen på erfarenhet är inget som märks av.
  30. Svensken Fredrik Sträng är en av dem som befann sig på K2 vid dödsdramat, och han är mycket kritisk mot bristen på erfarenhet bland klättrarna.
  31. Stavhoppslegendaren Renaud Lavillenie, som tagit OS-guld och tre EM-guld, tror att bristen på erfarenhet hos svensken är det som kan ställa till problem.
  32. – I de flesta fall beror olyckorna på bristen på erfarenhet med bilkörning kombinerat med en övertro på att kunna hantera sitt motorfordon i alla situationer, säger Mats Andersson på NTF till Värmlands Folkblad.
  33. Jeb Bush som också vill ge sig in i kampen om de mer moderata republikanska väljarna påpekade också bristen på erfarenhet hos Rubio och att de inte ska göra samma misstag som för åtta år sedan då Obama valdes.
  34. Den anslagna budgeten var 13 425 000 kronor, men på grund av första världskriget, en fyra månader lång strejk som utbröt i april år 1913, och bristen på erfarenhet av denna typ av arbete överskreds budgeten kraftigt och det slutgiltiga priset för anläggningen blev 27 489 988 kronor.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Barbro
  Svensk variant av det grekiska namnet Barbara: främling eller icke-grekisk kvinna.
 • Barbara
  Grekiskt namn som betyder främling eller icke-grekisk kvinna.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2