/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till burrigt hår

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är memetekel en synonym till omen?

Hur används ordet burrigt hår?

  1. Det blev också ett riktigt ståhej när en av flygvärdinnorna upptäckte ett par nyfiket stirrande ögon och ett burrigt hår som stack fram under Tonys jacka.
  2. Hon är en kvinna med burrigt hår och tantig klänning som med naiv självrannsakan får publiken att skratta med smärta åt Sydafrikas sorgliga historia.
  3. Det blir en närmast parodisk uppvisning i hesa rockfarbröder i rutiga skjortor, burrigt hår som med armarna om varandras skrålar en låt om ta sig i landet.
  4. På internet, på ett bokomslag, på en stencil, ja, lite här och var stöter jag på en rolig teckning av en leende kvinna med glasögon och stort burrigt hår ivrigt skrivande på en dator.
  5. Den japanska robotbiprototypen är utrustad med en helikopterliknande propeller och en kropp med burrigt hår med klibbig gel som får pollen att fastna.
  6. Han finns dock ej med på den omslagsbild som föreställde en dam i ett väldigt burrigt hår, och där man kunde skymta medlemmarna i M.T.H, dock ej Morgan Fisher, som var i tvist med det skivbolag han hade ett kontrakt med.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Anders
  Svensk variant av det grekiska namnet Andreas: man eller manlig.
 • Andreas
  Grekiskt namn som betyder man eller manlig.
Besläktade namn: Nanne, Antti, Antero, Ante, Andy, Andris, Andrew, Andres, Andrej, Andras

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2