Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Hur används ordet campusstudent?

 1. I Karlstad är det 280 campusstudenter på grundskollärarutbilningen F-3 och 4-6 som får ingå i projektet.

  Enligt rapporten bor tre fjärdedelar av alla campusstudenter i rödlistade städer, vilket innebär att det tar minst en termin, men oftast längre, att hitta eget boende.

  Det Umeå universitet vill utveckla är så kallade flexutbildningar som går ut på att man med hjälp av teknik gör att inlandsstudenter och campusstudenter har samma lektion samtidigt.

  – Det är en efterlängtad och välbehövlig satsning där vi kan skapa en mer sammanhållen och modernare studiemiljö för våra campusstudenter, säger Lennart Johansson, fastighetschef på Mittuniversitetet i ett pressmeddelande.

  Fördelar med att komplettera campusundervisning med en lärplattform är att campusstudenter själva kan ladda ned kompendier, föreläsningsanteckningar och annat kursmaterial från lektioner han/hon missat, och kan antingen skriva ut det eller läsa det på skärmen.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla
Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Sara

  Hebreiskt namn som betyder furstinna.

  Besläktade namn: Salli, Sally, Zarah

  Mest sökta

   Hur böjs campusstudent?

   substantiv
   singularplural
   obestämd formbestämd formobestämd formbestämd form
   nominativen campusstudentcampusstudentencampusstudentercampusstudenterna
   genitiven campusstudentscampusstudentenscampusstudenterscampusstudenternas