Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till dagens andra mål

Synonymer till dagens andra mål

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet dagens andra mål?

 1. Men då avgjorde Michelle Karvinen med dagens andra mål när hon sköt 6 – 4 till Luleå med en spelare i utvisningsbåset.

  Och bara en minut senare kom även 3-3 när Fredrik Forsberg, precis som Modigs, gjorde dagens andra mål med ett rappt skott.

  Villiam Dahlström prickade in 2 – 0 i 66:e minuten, Johan Bertilsson slog till med sitt andra mål för dagen i den 74:e minuten och i den 82:a minuten gjorde även Dahlström dagens andra mål.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är sinnesslö en bra synonym till ordet kretin?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Torun

  Fornnordiskt namn som består av gudanamnet Tor och betydelseelementet älska: Tors älskling.

  Torsten

  Fornnordiskt namn som består av gudanamnet Tor och betydelseelementet sten: Tors sten. Möjliga betydelser är åskvigg och hårdför.

  Mest sökta