/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till daska till

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är memetekel en synonym till omen?

Hur används ordet daska till?

  1. En lågt rankad apa kan utan att riskera några större repressalier daska till en överordnad och sedan smita – det måste ge en känsla av att ha utjämnat en statusskillnad.
  2. Svens hustru skall en gång ha räddat honom genom att daska till honom med sin brödspade och därmed avleda danskarnas misstankar, då de inte kunde tro en bondmora ha kurage nog att hantera en ädling som Gustav Vasa på det sättet.
  3. De började gräla och Becky gjorde sitt livs misstag och daskade till Henry i ansiktet.
  4. ” En kille från ambulansen som vi delar station med kom bakifrån och daskade till mig hårt på rumpan.
  5. När den mycket uppretade tysken klev upp ur bilen gick han fram till Sato och daskade till honom på hjälmen med näven, en osportslig gest.
  6. I förhör har han berättat hur han till slut daskade till henne i ansikte och då vaknade hon till för att sedan förlora medvetandet igen.
  7. – Två olika killar daskade till mig på rumpan när jag dansade och en tredje kille höll fast mig och tryckte upp sitt kön mot mig bakifrån så hårt att jag var tvungen att slita mig loss, berättar Felicia Stadling.
  8. – Två olika killar daskade till mig på rumpan när jag dansade och en tredje kille höll fast mig och tryckte upp sitt kön mot mig bakifrån så hårt att jag var tvungen att slita mig loss, berättade Felicia Stadling då.
  9. – Två olika killar daskade till mig på rumpan när jag dansade och en tredje kille höll fast mig och tryckte upp sitt kön mot mig bakifrån så hårt att jag var tvungen att slita mig loss, sa Felicia Stadling då.
  10. – Två olika killar daskade till mig på rumpan när jag dansade och en tredje kille höll fast mig och tryckte upp sitt kön mot mig bakifrån så hårt att jag var tvungen att slita mig loss, berättade Felicia Stadling tidigare för SVT Nyheter Väst.
  11. Kvinnan förnekar i stort sett alltihop men medger att hon någon gång har daskat till barnen.
  12. Ett vårdbiträde på ett äldreboende i Flen varnas av kommunen för att ha daskat till en patient på låret efter en ordväxling.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Sven
  Nordiskt namn som betyder yngling, även väpnare och tjänare under medeltiden.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2