/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till delta vid

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är glamma en synonym till väsnas?

Hur används ordet delta vid?

  1. Chiba (TT-AFP): Ingen av medaljörerna i damernas fria åkning vid OS i Lillehammer kommer att delta vid VM i Chiba i Japan.
  2. - Men det enklaste är naturligtvis om de Carlos själv meddelar att han inte kommer att delta vid omröstningen.
  3. Den som stängs av från all verksamhet mister ofta rätten till studiemedel, och den risken minskar om studenten kan delta vid föreläsningarna och tenta vid ett senare tillfälle.
  4. Även om man bor i Göteborg, eller kanske utomlands, kan man läsa vid vilken som helst av de deltagande högskolorna, men man måste kunna delta vid eventuella träffar ifall de är obligatoriska.
  5. Den 23 november: Drottningen till Bryssel för att delta vid konferens om försvunna barn.
  6. Det var vid det senaste sammanträdet som kulturnämnden beslutade att utse en ny konstgrupp som ska delta vid de kommunala inköpen av konst.
  7. De anställda som under årens lopp arbetet vid anläggningen hade i går bjudits in för att delta vid en speciell avvecklingsceremoni.
  8. Där beskrev han i detalj hur många arbetare från varje avdelning inom järnvägen som skulle delta vid mötet, som enligt polisen samlade omkring 30 000 personer.
  9. Den försäkrade kan inte delta vid föredragningen eller tala med beslutsfattaren.
  10. För att inte förlora den exceptionellt goda formen jag fått efter Ralfs duvningar på fotbollsplanen, sökte jag upp stadens lokala fotbollslag, Namutequeliua – eller Benfica som laget hette under den portugisiska kolonialtiden, för att möjligen få delta vid deras träningar.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Malte
  Danskt namn med oviss betydelse.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2