Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till den sämste

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet den sämste?

 1. -Det var den sämste caddie jag sett.

  1Linus blev utsedd till den bästa men sedan till den sämste den veckan.

  ” Du är nog den sämste miljöminister vi haft, Hur i h... te kan det vara naturvård att skicka ut en massa jägare för att slakta vargar? ? ?

  I Norfolk i östra England gick samtidigt Labourkandidaten Manish Sood ut med en rejäl sågning av den egna premiärministern Gordon Brown som han kallade för ” den sämste någonsin ” i en lokal tidningsintervju.

  – Jag är inte gammaldags och är inte den bäste och inte den sämste, jag är en bra tränare, säger Big Phil på frågan om det var en form av upprättelse hemma i Brasilien, enligt AP.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Erik

  Nordiskt namn som betyder ensam härskare.

  Besläktade namn: Eero, Erkki, Jerk, Jerker

  Mest sökta