/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till designera

Hur upplevde du uppläsningen av designera?

eller
Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla

Liknande ord till designera

/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är memetekel en synonym till omen?

Hur används ordet designera?

  1. EPO:s uppgift är att granska och bevilja s.k. Europeiska patent, som genom en ansökan får giltighet i alla de medlemsstater som designeras.
  2. Parlamentet framhåller tydliga meningsskiljaktigheter med presidenten när Libanons designerade premiärminister Saad Hariri under torsdagen meddelade sin avgång.
  3. Lösningarna som Länsstyrelsen Gävleborg föreslår är att grilla på designerade grillplatser och att köra ris och trädgårdsavfall till återvinningen i stället.
  4. – Skateparken får inte stöd därför att man saknar designerade ledare och fasta tider för träningar, vi arbetar efter en modell där tillsyn av vuxna är viktigt.
  5. Quadrumviererna var de enda, vid sidan av Mussolini själv, som hade personligt designerade platser i Fascismens stora råd när detta skapades som fascistpartiets högsta organ 1923.
  6. Överborgmästaren i Belfast () och borgmästaren i Londonderry hade designerade platser och därutöver valdes 24 senatorer, i två grupper om 12 senatorer vardera för två mandatperioder åt gången, av Nordirlands underhus.
  7. Buddhism i Korea började efter år 37 f.Kr. när det dåvarande kungariket Goguryeo (고구려) designerade det som den nationella religionen och har fram till senare år varit den dominerande religionen i Korea.
  8. Nästa allvarliga krigsfara vållades därigenom att osmanska regeringen designerade den tyske generalen Otto Liman von Sanders inte bara till generalinspektör för den osmanska armén (engelske amiralen Limpus innehade motsvarande ställning vid osmanska flottan), utan även till befälhavare över första osmanska armékåren, till vars förläggningsområde även Konstantinopel hörde.
  9. Sedan 1954 har månaden juni designerats av Sydkoreas regering som " 국가보훈의 달" (Gukkabohunui dal) som betyder " månaden för försvaret av Korea och patrioter och veteraner".
  10. Tigern designerades från början som PanzerKampfwagen VI H (8.8 cm) Ausf H1 – SdKfz 182 (SonderKraftFahrZeug, ungefär specialmotorfordon).
  11. Det roterande auditoriet med plats för 836 åskådare designerades av arkitekt Reijo Ojanen och byggdes år 1959.
  12. Tenshin Shōden Katori Shintō-ryūs läror designerades som en Intangible Cultural Asset of Chiba Prefecture 1960, med Ōtake designerad som traditionens förvaltare.
  13. År 1961 blev dagen officiellt designerad barnens dag i lag.
  14. Det blir alltid bättre om man har en designerad plats för en patient.
  15. Tidiga shiitiska källor talar om de sju cyklerna och att dessa skulle ha varsin designerad profet.
  16. Denna typ är designerad NEDA 1604, IEC 6F22 och " Ever Ready" typ PP3 (zink-kol) eller MN1604 6LR61 (alkaliskt).
  17. Tenshin Shōden Katori Shintō-ryūs läror designerades som en Intangible Cultural Asset of Chiba Prefecture 1960, med Ōtake designerad som traditionens förvaltare.
  18. Han var ledamot av alltinget och blev av dess majoritet efter Hannes Hafsteins fall våren 1909 designerad till minister för Island och utnämndes kort därpå av kungen.
  19. År 1987 blev det Nordamerikas enda universitet designerat av Unesco som ett världsarv.
  20. Sedan 1954 har månaden juni designerats av Sydkoreas regering som " 국가보훈의 달" (Gukkabohunui dal) som betyder " månaden för försvaret av Korea och patrioter och veteraner".

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Barbro
  Svensk variant av det grekiska namnet Barbara: främling eller icke-grekisk kvinna.
 • Barbara
  Grekiskt namn som betyder främling eller icke-grekisk kvinna.

Mest sökta

föregående vecka

Hur böjs designera?

verb
aktiv passiv
grundform att designera att designeras
nutid designerar designeras
dåtid designerade designerades
supinum har|hade designerat har|hade designerats
imperativ designera
particip
presens designerande
perfekt en designerad
ett designerat
den|det|de designerade
Syns inte alla böjningar? Svep med fingret över tabellen.
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2