/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till distingerad

Hur upplevde du uppläsningen av distingerad?

eller
Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är skredorm en synonym till luskung?

Hur används ordet distingerad?

  1. frågar en distingerad essäförfattare vid en middag.
  2. De kepsar som sitter på arbetarnas huvuden i hans många arbetarporträtt och som blivit ett av hans kännemärken och igenkänningstecken sitter nu i mer distingerad utformning på såväl företagsägare som de många borgarsönerna i vår regering.
  3. frågar plötsligt den kypare som vi trodde var en distingerad fransk serveur av något äldre modell.
  4. På håll kunde jag höra att han pratade en distingerad engelska.
  5. Han var en lärd och distingerad herre och blev med tiden nästan salongsfähig.
  6. Hérolds vers var känslig och distingerad.
  7. I land har han ofta beskrivits som ovanligt välklädd och distingerad.
  8. Hon beskrivs som distingerad till det yttre men flamboyant till sitt beteende.
  9. Grått hår – en symbol för distingerad charm eller tecken på att man börjar bli gammal och grå?
  10. En distingerad utländning är en ofullbordad och opublicerad komedi av Anne Charlotte Leffler, skriven 1888.
  11. Hon utvecklades till en distingerad skådespelerska i intelligenta roller och blev så småningom en känd, internationell stjärna.
  12. Trots att Thomas var distingerad ledare för Pariskonservatoriet från 1871, hade andra kompositörer blandade känslor om hans musik.
  13. Nadezjda Krupskaja studerade vid Furst A.A. Obolenskijs gymnasium för kvinnor i Sankt Petersburg, som beskrivs som distingerad men radikal.
  14. Efter att ha avslutat sin doktorsexamen, fortsatte Morgan vid University of Chicago och blev biträdande professor 1936, professor 1947, och befordrades till distingerad professor 1966.
  15. En omdebatterad fråga är huruvida den klassiska nationalekonomin är föregångare till den neoklassiska nationalekonomin eller en distingerad skola med annorlunda teorier om värde, distribution och tillväxt.
  16. Howard spelar en distingerad gentleman som stannar till vid restaurangen, träffar Davis, och sedan blir tagen som gisslan av gangstern Duke Mantee (Bogart), på flykt undan lagen.
  17. Dave Allen slog igenom i Storbritannien 1968 med en egen TV-show där han framförde en distingerad typ av grovkorniga skämt, ofta om katolska kyrkan och på dialekt.
  18. Rod uppträdde även som en distingerad och idérik kritiker med arbeten som Wagner et l ' esthétique allemande (1886), Giacomo Leopardi (1888), Les idées morales du temps présent (1891), Dante (samma år), Stendhal (samma år), Lamartine (1893), Essai sur Goethe (1898), Nouvelles études sur le XIX:e siècle (samma år).
  19. Genom rika gåvor från många välgörare blev klostret ett av de mest distingerade i Sverige.
  20. I en tidig film, där Holmsten ännu inte helt format sin distingerade rolltyp, framträder han som en fullkomlig svärmorsdröm.
  21. Princeps, kommer från den latinska frasen primum caput, " det första huvudet", och betydde ursprungligen den äldste eller mest distingerade senatorn vars namn nämndes först i senaten i Augustus fall blev det nästan en statlig titel för den som hade den högsta makten.
  22. Henner, som blivit kallad " den moderne Correggio", var en raffinerad kolorist, som med fin känsla för färgernas välljud målade nakna figurer i en stiliserad natur, men även bibliska motiv (bland andra Den barmhärtige samaritanen, 1874, Jesus i graven, 1879, Jesus på korset, staden Paris samlingar), typer från Elsass och mycket distingerade, aristokratiska porträtt (abbé Hayards porträtt, 1895, Luxemburg).

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Osvald
  Engelskt namn som består av betydelseelementen guld och härskare.
 • Evald
  Tyskt namn som består av betydelseelementen lag och härskare: rättsvårdare.

Mest sökta

föregående vecka

Hur böjs distingerad?

adjektiv
positiv en distingerad
ett distingerat
den|det|de distingerade
Syns inte alla böjningar? Svep med fingret över tabellen.
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2