Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till djupborrande

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet djupborrande?

 1. Hon slarvar inte med orden, hon är fordrande och djupborrande och räknar med att läsaren skall vara uppmärksam.

  Basium, ett något mer hett möte mellan två par läppar och slutligen saviolum, den tvättäkta och djupborrande långtradaren.

  Tillsammans med en av gruppens skådespelare har hon omarbetat och gjort teater av en text som kombinerar en mans djupborrande i utrotningshistorien med sin egen resa allt längre in i ett allt mer utslocknat landskap.

  Bläddrar man bakåt genom åren ser man en imponerande ämnesvariation; djupborrande i klassiska frågor lika väl som spetsiga trendkonfrontationer.

  Det är en knepig men rolig pjäs, likaså en strålande återkomst för en av Sveriges mest psykologiskt djupborrande dramatiker.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Vega

  Latinsk variant av det arabiska namnet al-Waki, som är namnet på en stjärna i Lyrans stjärnbild.