Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till dotters man

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet dotters man?

 1. Deras dotters man blev invalidiserad på grund av den tortyr han utsattes för i ett israeliskt fängelse.

  Dagens match kommer Tore att se tillsammans familjen och det blir lite extra krydda då hans dotters man kommer från England.

  Han fick ett samtal av sin dotters man vid fyra-tiden på morgonen den 11 maj förra året som berättade att obehöriga befann sig i fårhagen.

  Den 53-årige mannen var arg på sin dotters man och spred en uppgift till den amerikanska federala polisen FBI att svärsonen hade anknytning till al-Qaida.

  – Det var min dotters man som ringde till mig vid 4-tiden i morse och sa att det var folk i hagen där vi har får, säger lantbrukaren Henrik Nordqvist.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är sinnesslö en bra synonym till ordet kretin?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Torun

  Fornnordiskt namn som består av gudanamnet Tor och betydelseelementet älska: Tors älskling.

  Torsten

  Fornnordiskt namn som består av gudanamnet Tor och betydelseelementet sten: Tors sten. Möjliga betydelser är åskvigg och hårdför.

  Mest sökta