/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till dra fördel av

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är glamma en synonym till väsnas?

Hur används ordet dra fördel av?

  1. Ekonomiskt måste vi dra fördel av vårt geopolitiska läge.
  2. - Utan internationella regler är det omöjligt att förvänta sig en marknad där alla kan delta på lika och rättvisa villkor och där både rika och fattiga kan dra fördel av de framsteg som globaliseringen fört med sig, sade han.
  3. Det är inte längre så stor skillnad på tomträtter och privatägd mark, eftersom kommunen tillämpar marknadsmässiga priser och vill dra fördel av markvärdesstegringen.
  4. Återstår att se om det irländska ordförandeskapet kan dra fördel av att de luttrade regeringarna inser att de måste klara att enas.
  5. De bolag i Industrivärdens portfölj som utvecklats väl under perioden är Ericsson, Handelsbanken, Sandvik och Skanska medan SCA och Munters "ännu inte kunnat dra fördel av den stärkta konjunkturen".
  6. - Jag är besviken att jag inte lyckades dra fördel av de två sista hålen.
  7. - Befolkningen har tagit initiativet och de partier som är emot Kabila kommer att dra fördel av ilskan bland folket, varnar en FN-tjänsteman.
  8. Annars kommer alla dra fördel av situationen och driva upp priserna, säger han till BBC.
  9. Efter landets kursändring - från fattig men stabil kommunism till rik men riskfylld kapitalism - gäller det att på kortast möjliga tid och utan hänsyn till andra dra fördel av men samtidigt försäkra sig mot marknadsekonomins många ovissheter.
  10. Det sårade tonfallet till trots, kan man fråga sig om inte partiets ledande företrädare ändå vädrar en chans till att dra fördel av uppståndelsen.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Sune
  Svenskt namn som betyder son.
Besläktade namn: Sonny, Sone

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2