/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till dra sig till minnes

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är memetekel en synonym till omen?

Hur används ordet dra sig till minnes?

  1. Annars kan han inte dra sig till minnes liknande badtemperaturer de senaste åren.
  2. Man kan dra sig till minnes den modstulne sovjetiske general som när Sovjet väl dragit sig ut ur Afghanistan fick frågan om det verkligen var så välbetänkt att invadera det där landet.
  3. De skriver att palestinierna "utsätts för tortyr och annan omänsklig och förnedrande behandling" utan att dra sig till minnes hur till exempel en palestinsk folksamling lynchade - fullkomligt slet i små stycken - två obeväpnade israeliska soldater som hade sökt och fått skydd hos den palestinska polisen efter det att de av misstag tog fel väg in på palestinskt territorium.
  4. - Man har inte haft ordning på sina papper eller inte tillräcklig dokumentation för att dra sig till minnes alla utlägg, förklarar Qvarfort.
  5. Engelsmän är ju bra på att uttrycka sig och Thatcher toppade väl inte allas popularitetslistor så det är också lätt att dra sig till minnes några andra höjdare som grasserade i Storbritannien under 80-talet.
  6. De som anställdes på 80-talet kan lätt dra sig till minnes hur orkesterns musiker två gånger under första halvan av 1990-talet blev uppsagda och återanställda, och hur man under många år levde med en halv budget och ett halvt löfte om framtiden - ett halvår i taget.
  7. När han kallades till förhör i senaten svarade han på minst 45 frågor att han inte kunde dra sig till minnes vad som hänt i fallet med åklagarna.
  8. Gårdagens middagsmeny innefattade efterrätten "Preiselbeer-Palatschinken", vilket fick redaktören att leende dra sig till minnes en av storebrors första resor till Österrike.
  9. Hon kan bara dra sig till minnes ett enstaka fall i en brittisk studie.
  10. Ett par gånger har han tappat rösten och det har känts katastrofalt, men den hemskaste spelningen han kan dra sig till minnes är nog när de spelade i folkparken Hjortkvarn i Örebroskogarna för en publik på ett par tusen.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Barbro
  Svensk variant av det grekiska namnet Barbara: främling eller icke-grekisk kvinna.
 • Barbara
  Grekiskt namn som betyder främling eller icke-grekisk kvinna.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2