/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till dra upp riktlinjer för

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är överrock en synonym till aba?

Hur används ordet dra upp riktlinjer för?

  1. Nu har man redan börjat att dra upp riktlinjer för sexgruppens inlemmande i den integrerade marknaden.
  2. En viktig uppgift var att dra upp riktlinjer för och bygga upp en egen HSB-skola.
  3. De närmaste dagarna kommer att ägnas åt försatta möten för att komma vidare i utvärderingen och dra upp riktlinjer för det fortsatta arbetet.
  4. Kalman bad HD dra upp riktlinjer för vilka krav som ska ställas på DNA-analyser och utreda om sådana ska kunna ligga till grund för en fällande dom.
  5. Men de tre stora har lovat att grundavsikten med mötet är oförändrad: att dra upp riktlinjer för hur hela EU:s ekonomi kan utvecklas så att unionen lever upp till sitt ambitiösa mål att bli världens mest dynamiska ekonomi år 2010.
  6. De proklamerade också att ett gemensamt militärutskott "inom en månad" ska utarbeta ett avtal om omgrupperingen och dra upp riktlinjer för "relationerna mellan dessa styrkor och de libanesiska myndigheterna".
  7. Ännu är det för tidigt att säga exakt hur men Stockholms-konferensen ger möjlighet att diskutera det aktuella läget och att dra upp riktlinjer för framtiden.
  8. På måndag måste vi dra upp riktlinjer för hur vi skall lösa den akuta situationen och även den långsiktiga verksamheten, förklarar Reinholdsson.
  9. Den utredning som kulturministern syftar på ska med början i vår dra upp riktlinjer för det nya public service-avtal som träder i kraft 1 januari 2014 och som reglerar verksamheten för SVT, SR och UR.
  10. Redan på måndagen började klubben dra upp riktlinjer för framtiden.
  11. Politikerna ingår i en arbetsgrupp som ska dra upp riktlinjer för Alliansens framtida skolpolitik.
  12. På onsdag ska hon träffa Sveriges tre största kraftbolag för att dra upp riktlinjer för ett samarbete.
  13. 2002 hölls ett traditionellt Loya jirga för att dra upp riktlinjer för landets framtid efter Taliban.
  14. I höst har en politiskt arbetsgrupp haft i uppdrag att dra upp riktlinjer för vad som ska göras.
  15. Polisen har under morgonen haft ett möte för att dra upp riktlinjer för den fortsatta utredningen kring styckmordet.
  16. Ministrar från gasexporterande länder träffades i dag i Moskva för att dra upp riktlinjer för en ny förening.
  17. Udda år arrangeras en Nordisk Vänortskonferens för att bekräfta arbetet och dra upp riktlinjer för kommande år.
  18. Ett tal om tillståndet i nationen är ett tal där en president brukar dra upp riktlinjer för kommande årets politik.
  19. Den 9 maj träffas sex utvalda föreningar för att inspirera varandra och dra upp riktlinjer för vilka projekt man vill prova.
  20. Där kommer man dra upp riktlinjer för hur vaccin ska fördelas för att hitta en balans mellan priogrupp ett och IVA-personalen.
  21. Flera myndigheter – Tullverket, Skatteverket, polisen och stadens förvaltningar – ska varje vecka samlas runt ett bord för att dra upp riktlinjer för det gemensamma arbetet.
  22. På onsdagen träffades ett sjuttiotal miljöansvariga på kommuner i södra Sverige i Alvesta för att dra upp riktlinjer för hur tillsynen ska gå till.
  23. Dagen efter branden på Tärnaby Skidhem är rektorn för Storumans folkhögskola på plats för att dra upp riktlinjer för hur verksamheten fortsatt ska kunna fungera.
  24. Han sade också att han ska be parlamentet tillsätta en kommission som ska dra upp riktlinjer för hur man i framtiden ska kunna ” undvika alla former av intressekonflikter ”.
  25. I och med köpet av Skytteskogen 1923 ägde Eslövs stad hela Trollsjöområdet och Erik Bülow-Hübe fick i uppdrag att dra upp riktlinjer för området.
  26. När Ukip nu samlar sig till partikongress, för att dra upp riktlinjer för valkampanjen, så gör man det starkare än någonsin, men Nigel Farage och hans parti provocerar många.
  27. Dessutom gav Louis Mexandeau en av sina experter i uppdrag att göra upp en inventeringslista för företaget La Poste och att dra upp riktlinjer för framtiden.
  28. Just nu pågår en konferens i huvudstaden Mogadishu i syfte att dra upp riktlinjer för det kaotiska landet på Afrikas horn, och enligt FN skedde överenskommelsen vid sidan av denna.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Angelika
  Latinskt namn som betyder änglalik.
 • Angela
  Italienskt namn som betyder ängel. Även en kortform av det latinska namnet Angelika: änglalik.
Besläktade namn: Angelina

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2