Synonymer till ekonomiskt bistånd

/34854081/HBSynonymerPanorama
/34854081/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till ekonomiskt bistånd

Ur Synonymordboken
/34854081/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet ekonomiskt bistånd?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. Därför blir besparingen inte stor, anser fyra socialsekreterare och utredningsassistenter som arbetar med ekonomiskt bistånd på socialkontoret i Linnéstaden.
  2. Bakgrunden är att ett par ansökte om ekonomiskt bistånd till hyra av husvagn i augusti 1999 då de saknade bostad.
  3. Vill vi göra något solidariskt med länder som verkligen behöver ekonomiskt bistånd ska vi införa en global skatt mot kortsiktiga valutatransaktioner, en så kallad Tobinskatt, och ge dessa medel i bistånd till fattiga länder, FN eller till organisationer som till exempel Läkare utan gränser.
  4. - Domar som gäller ekonomiskt bistånd eller behandlingshem verkställs till nära 100 procent.
  5. - Nu har vi bett om ekonomiskt bistånd till katastrofen från Svenska missionsrådet som i sin tur får pengar från statliga biståndsorganet Sida.
  6. Att kvinnans nuvarande lägenhet har en stor bostadsyta har ingen betydelse, Och då hyran, drygt 4 000 kronor, för den nya lägenheten får anses skäligt har kvinna rätt till ekonomiskt bistånd till tvårummaren åt sig och maken.
  7. Ett land där den som inte förmår försörja sig själv och sina barn får ekonomiskt bistånd till såväl grundläggande saker som hyra, mediciner, mat och kläder som medlemskap i förening, biobesök, en cykel, skidor, simhallsbesök, leksaker, böcker och musik.
  8. Han ansökte därför om ekonomiskt bistånd till det potensstärkande preparatet men kommunen sade nej med motiveringen att bistånd inte lämnas till läkemedel som inte täcks av högkostnadsskyddet.
  9. - Det är bara familjer som har långvarigt försörjningsstöd, minst under de senaste tre månaderna, som kan få ekonomiskt bistånd för särskilda ändamål, exempelvis julfirande och skolavslutning.
  10. Antalet unga 18 – 24 år som tvingas ansöka om ekonomiskt bistånd av kommunen har ökat på liknande sätt under samma period.
/34854081/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

/34854081/HBSynonymerMPU1
/34854081/HBSynonymerMPU2
/34854081/HBSynonymerMPU3
MATCHAD: adn-000000000000f092

Webbplatsen synonymer.se sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det.