/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till ge bidrag

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet ge bidrag?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. Besluten att ge bidrag till grundförstärkningsåtgärder är grundade på en avvägning mellan insikten att stadsmiljön troligen går under utan bidrag och att det egentligen inte passar sig att gynna vissa fastighetsägare.
  2. Då är det desto viktigare att informera bättre om var de kan få arbete och att inte ge bidrag utan att ställa krav.
  3. Forsgrenska fonden ska enligt sina statuter ge anslag till förskönande av Stockholm, främja bildning och dessutom ge bidrag till motverkande av vissa fackföreningssträvanden.
  4. På samma sätt är det skillnad mellan att ge pengar för att lindra nöden och att ge bidrag som uppmuntrar till bättring.
  5. Att ge skattelättnader har ju samma effekt som att ge bidrag i kontanter, säger han till Aftonbladet.
  6. - Rent generellt tror jag att det är bättre att ge bidrag som föreningarna själva kan göra vad de vill med än att ha nolltaxa.
  7. I början av sommaren skrev GP om borgerlig kritik mot att kommunstyrelsens s-, v-, mp-majoritet med mycket knapphändiga motiveringar som grund beslutade ge bidrag till några organisationer.
  8. Åtgärder som att ge bidrag för miljöbilar må vara politiskt populära.
  9. Förutom att ge mer pengar till färre filmproduktioner, ett initiativ som bland annat har lett till att ansökningarna om produktionsstöd har minskat med 30 procent, vill SFI ge distributörerna av kvalitetsfilm friare händer, ge bidrag till de biografer som har ett nära samarbete med kommunen och stötta nytänkande inom alla olika visningsfönster.
  10. Hit hör Ale där familjer som har haft socialbidrag i mer än ett år får 500 kronor extra per barn, Borlänge som kan ge bidrag till exempelvis kollo, utflykt och avgift till fotbollsskola, Hörby som erbjuder familjer möjlighet att koppla av tillsammans med sina barn på annan ort, Partille med extra bidrag till sommaraktivitet som kan sökas av barnfamiljer som har ett långvarigt biståndsberoende och Tibro som betalar ut en sommarpeng på 500 kronor till barn under 15 år.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2