Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet i alla avseenden?

 1. - Finns det någon tjej i din omgivning som i alla avseenden bär drag av dig, så hör av dig till mig per omgående.

  Byggnads medlemmar har därför skäl att fundera på om det främst är medlemsintressena som deras fackförbund i alla avseenden verkar för.

  Centerpartister tycks fira den i alla avseenden mest oproblematiska julen.

  Dagarna innan Astronauterna skulle starta kraschade rymdfärjan Columbia, en olycka som fick somliga att ifrågasätta de i alla avseenden kostsamma rymdprojekten.

  Campanellabiografin är i alla avseenden ett herkuliskt storverk, buret av ett vulkaniskt - och polemiskt - temperament, djupt besläktat med sitt upproriska föremål.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Maj

  Kortform av Maja, som är en smekform av det hebreiska namnet Maria. Även efter månadsnamnet maj, från den romerska växtlighetsgudinnan Maja.

  Majken

  Tysk diminutivform av det hebreiska namnet Maria: lilla Maria.

  Besläktade namn: May

  Mest sökta