/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till inför rätta

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är stockros en synonym till altea?

Hur används ordet inför rätta?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. En bohuslänsk jurist i 40-årsåldern kommer att ställas inför rätta vid tingsrätten i Stenungsund, detta sedan juristen inför klienter utgivit sig för att vara advokat trots att han inte är medlem av advokatsamfundet.
  2. Åklagarmyndigheten utreder nu om det går att ställa mannen inför rätta i Danmark eller inför en internationell krigsförbrytartribunal.
  3. - De skulle ha ställts inför rätta eftersom det hittills inte har lagts fram några bevis för att de var inblandade i spioneri, sade en man som ville vara anonym.
  4. Det enda rätta vore att gripa de skyldiga levande och ställa dem inför rätta i Haag.
  5. Utredare vittnade i går inför den militärdomstol, som har att avgöra om England ska ställas inför rätta för tortyr.
  6. Londonbombare inför rätta nästa höst London: De fem män som anklagas för de misslyckade sprängattentaten i London den 21 juli ställs preliminärt inför rätta i september nästa år, sade en domare i går.
  7. Den före detta kassör i folkpartiet i Bohuslän som åtalats för förskingring av partipengar har ställts inför rätta i Uddevalla.
  8. De två män som misstänks för rånet mot butiken Allresor i Alingsås i januari i år kommer att ställas inför rätta nästa vecka.
  9. Inför riksrätt Presidenten har ställts inför ultimatumet att avgå eller ställas inför rätta sedan regeringskoalitionen för en dryg vecka sedan meddelade att den ämnar dra honom inför riksrätt, anklagad för författningsbrott och vanskötsel.
  10. En 21-årig man och en jämngammal kvinna har ställts inför rätta misstänkta för totalt 17 brott, bland annat för flera stölder och narkotikabrott.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Premium
Annonsfritt|Stort engelskt lexikon|Korsord