Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Hur används ordet informationskanaler

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla
Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet informationskanaler?

 1. Det är massmedierna, i mindre utsträckning de politiska partierna själva och definitivt inte invandrarföreningarna, som hittills har varit invandrarnas viktigaste informationskanaler inför valet.

  Som svampar ur jorden växte ni upp, nya tidens informationskanaler med helt nya och annorlunda utbud.

  Och nu verkar det som om man har valt att hellre etablera egna informationskanaler än att försöka tysta al-Jazira.

  McChesneys och Nichols syfte är här att elda på dem som vill öppna nya informationskanaler och samtidigt reglera och demokratisera mogulernas verkstäder.

  Dagens mediemoguler och politiska makthavare tar till allt strängare medel för att stävja de fria informationskanaler som internet har frigjort.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är bleke en bra synonym till ordet lugn?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Elvira

  Sannolikt ett spanskt namn med betydelsen den vita. Andra ursprung kan vara arabiska eller tyska. Även västgotiska med betydelsen pigg och tillförlitlig

  Albin

  Latinskt namn som betyder vit eller den ljuse.

  Besläktade namn: Alvin, Elvie, Elva, Elvi, Elvy

  Mest sökta