/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till ingå avtal om

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är minnesspår en synonym till sinnesintryck?

Hur används ordet ingå avtal om?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. Om parterna på arbetsmarknaden vill ingå avtal om kortare arbetstid eller friår, finns det ingen anledning att invända.
  2. Därtill finns det möjlighet att ingå avtal om royalty-ersättning, som bygger på regeringens intäkter från försäljningen av den producerade oljan.
  3. Upplägget är ett sätt att komma runt bestämmelsen om att ungdomar inte får ingå avtal om säljaren inte är försäkrad om att föräldrarna samtycker.
  4. En överraskning för facken i arbetsgivarnas bud är kravet att företagen på egen hand och den anställde ska kunna ingå avtal om visstidsanställningar på upp till två år.
  5. Allmänna reklamationsnämnden, ARN, skriver i sin bedömning att generellt, enligt föräldrabalken, har den som är omyndig inte rätt att ingå avtal om det inte sker med förmyndarens samtycke.
  6. För att ett barn överhuvudtaget skall kunna ingå avtal om till exempel en tidningsprenumeration, krävs målsmans underskrift.
  7. De kommer nu att kunna ingå avtal om handel, demokratiutveckling, visumlättnader och få EU-pengar för att bygga upp sin förvaltning.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Premium
Annonsfritt|Stort engelskt lexikon|Korsord