Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Är förkläde en synonym till övervakare?

Hur används ordet invandring?

   1. Undersökningar från Statistiska centralbyrån visar också att ängsligheten inför invandring och invandrare i allmänhet har minskat något i befolkningen; detta medan de som underblåser främlingshat är mer högljudda och tar mer plats i medierna.
   1. Förutom minskad invandring vill SD minska och helt kunna dra in barnbidrag från familjer som inte samarbetar med polis och sociala myndigheter.
   1. För några veckor sedan tog han avstånd från migrationsminister Tobias Billströms tal om att en moderat arbetsgrupp skulle diskutera en minskad invandring under nästa mandatperiod.
   1. För ett parti med liberala instinkter i fråga om invandring måste det vara mycket plågsamt att utsättas för detta misstänkliggörande.
   1. Med tanke på att idén om fri invandring har gjort resan från ungdomsförbund och tankesmedjor till partipolitiken är det intressant att granska det intellektuella underlaget för Centerpartiets förslag.

Mina sökningar

Dagens namnsdag

Göta

Nordisk feminin form av Göte som betyder götisk man. Även kortform av namnet Götilda som betyder göternas stridsmö. Namnet kan även betyda oförvägen..

Göte

Nordiskt namn som betyder götisk man.

Besläktade namn: Götilda

Hur böjs invandring ?

substantiv
singular plural
obestämd form bestämd form obestämd form bestämd form
nominativ en invandring invandringen invandringar invandringarna
genitiv en invandrings invandringens invandringars invandringarnas