Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till jobbrotation

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet jobbrotation?

 1. Även inom Naval finns därför mål för jobbrotation för att försöka påverka beteendet men inte heller inom denna division har de lyckats nå önskat resultat.

  Inom ekonomistyrningen har även mått för exempelvis jobbrotation införts för att ytterligare trycka på vikten av att skaffa sig ny kompetens.

  De statliga jobbchanserna är en följd av stora pensionsavgångar, normal jobbrotation och att statliga arbetsplatser i länet får förändrade arbetsuppgifter efter kommande politiska beslut.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Vega

  Latinsk variant av det arabiska namnet al-Waki, som är namnet på en stjärna i Lyrans stjärnbild.