/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till just då

/1004363/HBSynonymerMobilMid
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet just då?

  1. Avtalet eliminerade den diskriminering som uppstått p g a EU:s nya "inre marknad" just då när avtalet just ingåtts, men avtalet förmår inte hindra framtida diskriminering av Sverige och svenska företag.
  2. - Det är den låt som jag just då repeterar med just den klassen.
  3. Just som föreställningen är på väg att gå överstyr, just som i stort sett varenda man på jordklotet är på väg att anklagas för att, om inte fysiskt så i alla fall psykiskt, oavbrutet misshandla sin kvinna, just då kommer vändningen.
  4. Vi strulade bara en liten stund, just då just där.
  5. Som i andra krig flöt det blod på bägge sidor, när mänskor som kunde ha varit jag själv just där och just då tvingades in i historiens nålsöga.
  6. Men en tisdagsafton i början av juli när den då oväntat tropiska solen sjunkit ner i väster, när eftermiddagsbrisen hade slumrat in, när gräsklipparslamret hade upphört, när sokidokisiffrorna flög omkring som ystra tivolibesökare på tidningspappret, just där och just då började semestern.
  7. Jag brukar just då bli väldigt hungrig och måste gå ut och hämta lite kinakrubb och när jag är tillbaka är Tyson inne på sjätte julevangeliet om Jesus och hans moster och då har jag låga värden av sockerhalter och säger att Jesus lever inte och då börjar hon gråta eftersom hon och Bettan är vana att få bestämma.
  8. Försökspersonerna fick under en tid bära inspelningsapparatur som då och då slog på och under kort stund spelade in vad de just då sade eller inte sade.
  9. Nanne sjunger den vackra balladen Ännu en dag och pratar kort om sin bröstcancer, en kamp som är långt ifrån över, och just där och just då sitter jag faktiskt och ryser.
  10. Det är ju just de veckorna som vi kan sitta i kortbyxor och t-shirt på en fotbollsmatch utan att frysa ihjäl, det är just då som bollarna kan glida fram smidigt över gräset, det är just då som allsvenskan borde leva som mest.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Magnus
  Latinskt namn som betyder den store.
 • Måns
  Svensk variant av det latinska namnet Magnus: den store.
 • Besläktade namn: Mogens

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt