/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till kallt beräknande

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet kallt beräknande?

  1. P-vakternas uppgift borde vara att förebygga felparkering och inte att kallt beräknande dyka upp med sina bötesblock på de platser där de vet att folk brukar parkera fel.
  2. Ty girigheten är, om man får tro Gyllenram, bara en svår plåga och av ondo när den gör att man mister sin kallt beräknande förmåga och förlorar pengar på börsen.
  3. Med en estetik som glimtvis ligger nära porrens samt ett kallt beräknande förhållande till seriens klichéer kommer filmen säkert att dra en ny stor tonårspublik.
  4. Han säger att en förklaring till att Göran Lindberg valt att kämpa för jämställdhet kan ha varit ett kallt beräknande karriärdrag.
  5. Han har beskrivits som kallt beräknande och ofta nästan frånstötande kantig i sitt uppträdande, men med en märklig förmåga att behärska människor.
  6. Krönikan framställer hertig Erik som det förkroppsligade riddaridealet medan de samtida dokumenten snarare ger en bild av en kallt beräknande realpolitiker som med alla medel försökte skapa ett nordiskt rike med sig själv som kung.
  7. Han visade fin bredd som Ehrenpreis i Johan Herman Wessels Kjærlighet uten strømper, och styrka och originalitet präglade hans framställning av den kallt beräknande lakejen i Sartres Lyckta dörrar, titelrollen i Peder W. Cappelens Loke och gatusångaren i Bertolt Brechts Tolvskillingsoperan.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-12

 • Klara
  Latinskt namn som betyder berömd, ljus eller klar.
 • Besläktade namn: Claire, Clarence, Claire, Clarissa, Clary

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt