/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till klämma ihop

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet klämma ihop?

  1. Dessutom blir alla andra skoldagar mycket längre eftersom man måste klämma ihop lektionerna på fyra dagar.
  2. Konstruktionen av reflektorerna är nu mycket avancerade och för att kunna klämma ihop strålkastarna ännu mer har den nya H7-lampan kommit till.
  3. Och vart tog längtan efter att klämma ihop familjen på 30 kvadrat vägen?
  4. Försöker klämma ihop sin forskning så att den ska kunna passa in i ramen för det av staten och andra finansiärer efterfrågade.
  5. Sätt på stången på örhänget genom att böja upp öglan lite, och sedan klämma ihop den igen.
  6. Det kan inte vara särskilt arbetskrävande och duktigt av en chef att klämma ihop räntegapet till ett minimum för att "stärka kassan".
  7. -De har lärt sig att klämma ihop burarna.
  8. Därför tvingades man gräva upp ledningen och manuellt klämma ihop den.
  9. Peanger används inom kirurgi för att stoppa blödningar genom att klämma ihop blodkärl.
  10. Dessutom kan man inte klämma ihop hur många elever som helst nu när mycket ska flytta till andra skolor.
  11. ” Det bästa vi har är varandra ” stod det i sirlig skrift på vägbonaden över kökssoffan där de borgerliga partiledarna försökte klämma ihop sig.
  12. För en frigående värphöna i produktion hade det varit en stor yta, eftersom man enligt de reglerna kan klämma ihop nio höns på en kvadratmeter.
  13. – Idag brukar jag bli inbjuden till fester och då vill de att jag ska klämma ihop fulla läskburkar, vika ihop stekpannor och riva sönder tjocka telefonkataloger.
  14. En variant är den så kallade slipskedjan som fästs i en skjortknapp och löper runt slipsen i stället för att klämma ihop skjorta och slips.
  15. Han förklarar att om man ska göra en splitövning behöver man en bar midja för att kunna klämma ihop huden emot stången, precis som att man klämmer med till exempel armen eller benet.
  16. Men det bryr sig inte regimen om, kanske är det i stället ett mål i sig med evakueringarna: att klämma ihop människor, med olika bakgrund och värderingar, och på så sätt skapa ett helvete på jorden som någon annan får ta ansvaret för.
  17. – När man avbildar med mikrovågor behöver bröstet inte klämmas ihop, vilket gör undersökningen betydligt mer bekväm för kvinnan.
  18. När man drar åt muttern kommer profilen runt stången att klämmas ihop och kröka sig vilket kröker halsen.
  19. När Karasuma och Doujima anländer till platsen ser biljakten ut att vara över men plötsligt börjar deras bil klämmas ihop och de hoppar snabbt ut.
  20. Det hindrar änden från att klämmas ihop, den låter spliffen rökas ända till slutet och den hindrar oförbränt innehåll från att hamna i munnen på rökaren.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-11

 • Susanna
  Grekisk variant av ett hebreiskt namn med betydelsen lilja.
 • Besläktade namn: Sanna, Sanny, Susanne, Susie, Sanne

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2