/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till komma fram

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är hålrum en synonym till vakuol?

Hur används ordet komma fram?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. - Gäller det till exempel att komma i tid till en begravning, så finns möjlighet att åka ensam i taxin för att komma fram i precis rätt tid.
  2. Det viktiga är att komma fram till gemensamma bedömningsgrunder, tycker Carlsson som dragit igång ett projekt för att komma till rätta med saken.
  3. Dessutom tror jag att om Chalmers skulle komma fram till något som är negativt för GM är det svårt att mörka, det skulle komma fram ändå.
  4. Jag har försökt få vård vid Axess-akuten i Haga, men där var väntetiden till att ens komma fram till kassan ett par timmar och min egen vårdcentral vid Munkebäcks torg har jag aldrig kunnat nå eftersom det inte lyckats mig att komma fram till en läkare den korta tid på morgonen då de har sin telefontid.
  5. När ceremonin var över och alla gått hem väntade jag på att svärfar skulle komma fram och dra fram ett kuvert från innefickan och högtidligt överlämna mina tolv och en halv procent, men han hade redan somnat på Eggers.
  6. Att det dröjde till början av april innan kvinnan kunde komma igång berodde enligt kommunen på att det tagit tid att komma fram till vilka arbetsuppgifter som passade henne.
  7. - Jag tror vi alla vill komma framåt, komma fram till något som alla är överens om, menar Wåhlstedt.
  8. Det är också en artig, lugn kö av ungdomar i trasiga, säckiga jeans, svarta tröjor, kedjor och piercing, färgat hår och fram- och bakvända kepsar som tålmodigt väntat på att få komma fram för att få sina böcker signerade och som upprymda lämnar bokhandeln med sina dyrgripar.
  9. - Det är stor skillnad mellan att komma fram till att någon på sannolika skäl är misstänkt för ett brott och att komma fram till en fällande dom.
  10. Arbetsbördan kommer att öka betydligt och risken är också stor att det kommer att ta längre tid att komma fram till beslut än i dag, eftersom fler inblandade måste komma överens.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

Diskussioner i vårt forum

Nyordlistan 2021 - vilka ord saknas?

Ställ din egen fråga

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Premium
Annonsfritt|Stort engelskt lexikon|Korsord