/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till komma till insikt om

Diskussioner i vårt forum

Är niandet tillbaka?

Ordvitsar och korsordsnycklar

Nyordlistan 2021 - vilka ord saknas?

Ställ din egen fråga

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är kuse en synonym till toto?

Hur används ordet komma till insikt om?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. För att komma till rätta med den dåliga behandlingen av socialbidragssökande, men också ta itu med det lagtrots som många kommuner begår genom att exempelvis betala ut bidrag under socialstyrelsens norm och sätta förvaltningslagar ur spel, måste fler politiker komma till insikt om läget, anser Iris.
  2. - Det handlar om att varje människa själv måste komma till insikt om att de har mycket att vinna på att komma in i det svenska samhället.
  3. Den arbetslöse Danne - han bor med sin mamma och syrra i en förort till Göteborg och försörjer sig på langning och småhälerier - gör sitt liv till en berättelse som liksom bara försiggår i det yttre: detta trots att han möter världens häftigaste och mest förstående brud, blir oskyldigt anmäld för grova brott och börjar komma till insikt om sina unika talanger: Det är nämligen inte graden av verklighetsåtergivning som skapar en bra berättelse, utan dess hemligheter.
  4. Skulle vi då ha stått vid tyska gränsen på fyrtiotalet och snällt delat ut matpaket till judar och romer på väg till dödslägren, i väntan på att Hitler skulle komma till insikt om sina brister?
  5. Om väljarna ska komma till insikt om att det finns ett trovärdigt alternativ måste de borgerliga partierna lansera det i tid.
  6. Att komma till insikt om trons hemlighet är mer än intellektuell förståelse, det inbegriper hjärtat.
  7. Det är ett bra initiativ om det innebär att ministern kan förmå landstingen att komma till insikt om att frågan om arbetstidens förläggning endast kan lösas i samförstånd med de m som ska utföra arbetet.
  8. Åhöraren skall här, liksom mannen, komma till insikt om att man själv måste fatta ett beslut och hålla sig till detta.
  9. Det handlade bara om att komma till insikt om att vi ska ta hand om de 350 apotek som blir kvar i kedjan och fram till dess även vårda de andra på ett sådant sätt att kunderna aldrig blir lidande.
  10. Men det krävdes 10 år och en korruptionsskandal med mutor och bestickningar inom kommunen för att komma till insikt om att Lagen om offentlig upphandling är till för att följas.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Premium
Annonsfritt|Stort engelskt lexikon|Korsord