Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till kvinnlig beundrare

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet kvinnlig beundrare?

 1. Sången är en ballad om en ung kvinnlig beundrare av en man som ser henne och datar henne I flera år, innan de slutligen inleder ett förhållande.

  En tid senare fick Tierney höra från en kvinnlig beundrare att denna, när hon var medlem i marinkåren, smugit ut från karantän, smittad av röda hund, för att få en chans att träffa Tierney vid Hollywood Canteen.

  En av dess mest framstående personer, Madeleine de Scudéry, skrev långa kärleksromaner som fick flera kvinnliga beundrare men häcklades av männen.

  Två partier i Danmark vill stoppa så kallade kvinnobesök till livstidsdömda män i landets fängelser, närmare bestämt när männen tar emot kvinnliga beundrare, skriver BT.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är bleke en bra synonym till ordet lugn?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Inget namn

  Mest sökta