/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till leda i bevis

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet leda i bevis?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. - Man måste väl rimligen kräva att de som beslutat om denna ordalydelse måste kunna leda i bevis att denna kommun har ett grönare gräs än i varje fall flertalet övriga kommuner i vårt avlånga land, skriver tidaholmsbon.
  2. - Man blir väldigt ifrågasatt när man tar upp sån ' t här, och det är alltid svårt att leda i bevis om någon avsiktligt trakasserat en annan person.
  3. Även om det inte går att leda i bevis finns skäl att ställa sig frågan om inte svängrummet för de främlingsfientliga grupperingarna ökar när politiker mest möts av skäll och förakt.
  4. Åberopande bland annat ljudtupptagning av telefonsamtal, satellitspaning och vittnesmål från personer som "riskerat sina liv" försökte så Powell leda i bevis att Irak både tillverkar och gömmer massförstörelsevapen, har ett pågående program för kärnvapen, har minst 380 missiler som går längre än vad tidigare FN-resolutioner tillåter, stödjer palestinska självmordsbombare, hotar forskare inom vapensektorn till tystnad så att de inte vågar vittna inför vapeninspektörerna, samarbetar med flera terroristorganisationer, däribland al-Qaida som anklagas för terrordåden i USA den 11 september förra året, tiotusentals irakiers försvinnanden och brott mot de mänskliga rättigheterna under flera årtionden.
  5. - Gatubolaget, som sysslar med entreprenader och anläggninganbud är jag också mycket tveksam till.Det är svårt att leda i bevis men mycket talar för att kommunen gynnar det egna bolaget i sina upphandlingar.
  6. Åklagaren försökte inledningsvis leda i bevis att Volvo bar ansvaret för branden på grund av ett felaktigt luftfilter.
  7. - Jag ger den tusen euro, som kan leda i bevis att han eller hon kom på det där med muren i huvudet.
  8. - Det är svårt att styrka att brott har begåtts, att leda i bevis att informationen är kopplad till handeln.
  9. De försöker vidare leda i bevis att Walesas agerande alltsedan dess till väsentlig del styrts av detta (påstådda) faktum.
  10. Att försöka leda i bevis att Sverige aldrig varit mer jämlikt, eftersom fler människor än nånsin fått chansen att jaga statusen och lyckan, känns däremot som en något bakvänd ekvation.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2