Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet mycket riklig?

 1. Stammens saft är under savstigningen på våren mycket riklig och kan liksom den nordamerikanska sockerlönnens inkokas till socker.

  Vid mycket riklig och intensiv mens finns det risk för läckage och då kan tampongen kombineras med en binda eller ett trosskydd.

  Det finns fem markfuktighetstyper: skarp, med mycket dålig vattentillgång, torr, med dålig vattentillgång, frisk, med god vattentillgång, fuktig, med riklig vattentillgång samt våt, med mycket riklig vattentillgång.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Jakob

  Hebreiskt namn med den möjliga betydelsen må han skydda.

  Besläktade namn: Ib, Jaakko, Jack, Jacqueline, Jacques, Jaime, James, Jeppe, Jim, Jimi, Jimmie, Jimmy

  Mest sökta