/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till rakt fram

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet rakt fram?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. Framåt våren var det dags för den stora glaciäråkningen, som gick lekande lätt rakt fram, hela tiden rakt fram så länge benen orkade bära en, och vi åkte långsamt med stela vrister och lutade oss framåt mot vinden och for neråt i all oändlighet medan det väste tyst om skidorna från den frasiga snön.
  2. - Amerikanska spelare går mer på mål, rakt fram och tar chansen att avgöra i varje läge.
  3. Men några är kvar och den som står närmast här - jag fortsätter - jag går rakt emot honom med skölden framför mig, siktar rakt på honom och bara går rakt fram emot honom och ja, jag tänker skjuta honom.
  4. Det vi ser när vi tittar rakt in i Slottsskogen är ett upplyst Plikta till höger och visserligen många och vackert lysande men inte speciellt ljusgivande lyktor rakt fram och till vänster.
  5. Att vara på hemväg en vanlig kväll i Göteborg: Gå rakryggad, se tuff ut, känn dig inte rädd, titta rakt fram och svara inte på tilltal.
  6. Det ökar risken för skador om en bil skulle köra rakt fram och hamna där.
  7. - Du går rakt fram hela tiden och tittar killen framför dig i nacken!
  8. Från hallen ser man rakt genom huset - till vänster vardagsrummet, rakt fram köket, till höger trappan upp till andra våningen och ovan där syns en bit av altanen och taket.
  9. - Om jag ser en mamma med en barnvagn så går jag bara rakt fram och säger god dag och frågar om jag får hälsa på barnet.
  10. Skall man rakt fram i en rondell är det fullt riktigt att blinka höger vid körning rakt fram, då det är viktigt att den bil, som skall in i rondellen skall ha helt klart för sig att du skall rakt fram.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2